CLICK AICI PENTRU A VERIFICA DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Telefoane bune și ieftine există pe piață, trebuie doar să le cauți. Un smartphone cu preț mic nu îți va oferi performanțele unui flagship al unei companii cu renume, dar te va ajuta să-ți duci sarcinile la bun sfârșit.

HTC Desire Lifestyle poate fi un bun smartphone pentru un copil sau pentru cineva care nu a mai avut un telefon smart până acum. Are procesor quad core de 1,4Ghz și 2GB memorie RAM, deci performanțele nu vor fi strălucite. Spațiul de stocare de 16GB poate fi extins prin card microSD, iar ecranul este mare, de 5,5 inch. Camera foto este de 13MP și telefonul poate fi cumpărat de aici.

Samsung Galaxy J5 (2017) este unul dintre cele mai populare smartphone-uri ieftine și bune. Are un procesor cu opt nuclee, un ecran super AMOLED de 5,2 inch și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este tot de 16GB, iar camera foto este tot de 13MP. Poate fi găsit la preț special de Black Friday 2018 aici.

Telefonul mobil Huawei Honor 7C este cel mai echilibrat din această listă. Vine cu un procesor Octa-Core de 1.8GHz, cu un ecran IPS LCD de 5.99 inch. Memoria RAM este de 3GB, iar spațiul de stocare este de 32GB. Camera duală vine cu 13+2MP și este una dintre cele mai bune alegeri pentru cineva care caută un telefon ieftin și bun de Black Friday. Poate fi cumpărat de aici.

Smartphone-ul Xiaomi Mi Max 2 e cel mai puternic din lista noastră, dar și cel mai scump. Are un procesor Octa-core de 2.0GHz, un ecran mare, de 6.44 inch, 4GB RAM, 64GB de stocare și o cameră de 12MP. Bateria ar trebui să țină mult și telefonul poate fi cumpărat de aici.

Am alcătuit un ghid de Black Friday 2018 în care am inclus ofertele știute al retailerilor din România.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018. Fie că sunteți interesați de eMAGBlack Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor,găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.