Black Friday 2018 poate fi momentul în care faci un upgrade la gadgeturile tale sau îți cumperi pe care altfel le-ai fi evitat.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Am făcut tot felul de selecții și aici găsești o serie de laptopuri pe care Octavian Palade ți le recomandă ca să le cumperi de Black Friday 2018.

De asemenea, dacă vrei să cumperi ceva unui adolescent, am făcut și o listă cu produse de Black Friday 2018 care să fie adaptate lor.

Iată mai jos alte recomandări interesante din catalogul eMAG de Black Friday 2018

Ceas inteligent Garmin Fenix 5. E probabil unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de fitness, pentru pasionații de sport. Are o reducere de 42%, adică de peste 1.100 de lei și nu-l vei găsi prea curând la acest preț.

Cameră GoPro Hero 2018 - pentru cei pasionați de acțiune, care se duc pe munte sau la mare și vor să-și filmeze experiența. Are o reducere de 22% pe site-ul eMAG de Black Friday 2018.

HTC U11+ e un telefon Dual SIM, cu 128 de GB de stocare și 6 GB de RAM. E un telefon premium, dar care a fost ignorat de cumpărători pentru că HTC nu mai este un brand atât de popular. Are o reducere de 24% de Black Friday 2018.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018. Fie că sunteți interesați de eMAGBlack Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.