Discuțiile vor fi concentrate în jurul unor paneluri precum:
  • Cum să construim un oraș mai verde și cu mobilitate crescută
  • Economie circulară - realitate sau promisiune?
  • Smart Living - Energie și Real Estate
  • Cum folosim tehnologia pentru a face bine
  • Capitalul de a construi soluții verziViitor electrificat și soluții alternative de transport
Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.
Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.
Noi nume importante ni se alătură la Green Start-Up Sustainability & Awards, pe 19 iunie, la Nayam Events în București:

Ciprian Nanu, Partener Business Development Group - Ciprian Nanu este un expert în inovare cu o experiență de peste 30 de ani în proiecte derulate în țări din Europa de Est. Este absolvent al Institutului Politehnic din București (1987), partener și Consultant Senior în cadrul Business Development Group SRL, o firmă locală de consultanță.

Roxana Cojocaru, Social Innovation Solutions - Roxana este Director Executiv al Social Innovation Solutions, organizație care susține indivizi și organizații pentru a înțelege transformările viitorului prin platforme de conversații și programe de educație de sustenabilitate, lucrând cu peste 15.000 de IMM-uri și ONG-uri, în România și 3 țări din Europa Centrală și de Est.

Dr. Arh Mihaela Negulescu - Dr. Arh. Mihaela Negulescu este profesor universitar în cadrul departamentului de Planificare urbană și dezvoltare teritorială din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București. Este coordonatorul masterului de Mobilitate Urbană în cadrul aceleiași universități.

Află mai multe despre invitații la Green Sustainability Forum 2024 aici. Agenda completă și toți speakerii pot fi văzuți aici.