Este vorba despre Facebok Dating, o nouă facilitate a platformei. Potrivit informațiilor TechCrunch, Dating nu va funcționa ca o aplicație de sine stătătoare (chipurile de aceea nu ar concura prea mult cu Tinder, de exemplu), ci va fi un feature integrat în Facebook.

Facebook Dating nu este încă funcțional, fiind încă în faza de testare. Totuși, publicația a reușit să pună mâna pe câteva screenshot-uri care ne ajută să ne facem o imagine asupra modului în care ar putea arăta acest nou feature al platformei prin care Facebook pare să-ți dorească să promoveze mai mult relațiile de lungă durată, decât acele întâlniri ocazionale.

Astfel, odată ce optezi să activezi Facebook Dating vei deveni vizibil doar pentru alte persoane care au optat pentru același lucru. Totodată, faptul că ești în Dating nu va fi vizibil pe news feed, dar poți alege dacă prietenii tăi pot vedea, sau nu, că ai intrat pe platforma de întâlniri. Dacă două persoane își manifestă interesul una față de alta, își pot trimite mesaje prin aplicația de messenger sau pe WhatsApp.

Totodată, se pare că inginerii Facebook și-ar dori să intoducă o limită în ceea ce privește numărul de persoane pe care ai putea ajunge să le întâlnești. Asta ca să evite spamurile. În același timp, dacă blochezi pe cineva pe Dating, nu este echivalent, cel puțin deocamdată, cu faptul că îl blochezi și pe Facebook.

Facebook Dating va putea fi accesat doar de persoanele care au cel puțin 18 ani.