În total, startup-ul, care operează în Marea Britanie și Israel, a primit 23,3 milioane de dolari în trei ani. Planul fondatorilor Jolt este de a pătrunde pe piața americană prin deschiderea unui prim campus în Manhattan. Momentan, Jolt are 3 campusuri în Londra și 7 în Israel, iar fondatorii se laudă cu faptul că ar avea înscriși mai mulți cursanți decât London Business School.

Cursurile de business ale Jolt sunt dedicate profesioniștilor care au o experiență de muncă de cel puțin 2 ani și care au nevoie de o diplomă de business pentru a trece la următorul nivel în carieră. Studenții plătesc numai pentru cursurile pe care doresc să le urmeze, iar dacă nu vor să finalizeze întregul program au la dispoziție și această variantă. Totodată, cursurile pot fi întrerupte și reluate ulterior, atât din punct de vedere al prezenței, cât și din punct de vedere financiar.

”Studenții se înscriu pentru a participa la cursuri prin intermediul aplicației Jolt și le frecventează în cadrul celui mai apropiat campus”, declară Roei Deutsch, cofondator și CEO Jolt, citat de TechCrunch.