În februarie 2021, Firebyte Games a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitorii pe piața de capital, bani care vor fi utilizați în proporție aproximativ egală, pentru extinderea activității de dezvoltare pentru linia de business “revenue-share” și pentru dezvoltarea de jocuri de tip Casual pentru dispozitive mobile, care să fie publicate ulterior în regim propriu.

Plasamentul a fost încheiat anticipat încă din prima zi, în condițiile în care a fost înregistrat un grad suprasubscriere de aproape 366%.

Societatea a vandut investitorilor 8,8 milioane de acțiuni, la un preț de 0.56 lei/acțiune. Astfel, Firebyte Games a obținut o capitalizare anticipată de 19,7 milioane lei (4 milioane euro).

Firebyte Games are un capital social de 3,5 milioane lei, divizat în 35,2 milioane de acțiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei/acțiune.

La începutul lunii martie, Firebyte Games avea 155 de actionari. Cei mai mari acționari ai societății sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) si Adrian Andrici (12,08%).

SSIF BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat și, totodată, admiterea la tranzacționare a societății pe piața AeRO, în calitate de Consultant Autorizat. BRK Financial Group va continua sa asiste Firebyte Games în următoarele 12 luni, ulterior listării, pentru îndeplinirea cerințelor de raportare și informare a investitorilor.

Mai multe informații sunt disponibile în Memorandumul întocmit în vederea admiterii la tranzacționare disponibil aici.