Având la baza experienţă companiei în domeniul menținerii sănătăţii, Fitbit Ionic are integrat și un senzor SpO2, care măsoară nivelul de oxigen din sânge, pentru ca, în viitor, dispozitivul să poată identifica şi boli precum apneea în somn.

Mai mult, produsul vine echipat cu un sistem GPS de ultimă generaţie, iar tehnologia avansată permite o monitorizare mai precisă a pulsului. Ionic are o memorie de stocare de 2.5 GB, transmite în timp real cele mai importante notificări primite pe telefonul mobil și are o gamă variată de aplicații native și fețe pentru ceas disponibile în Fitbit App Gallery.

Durata de viaţă a bateriei între încărcări este de peste 4 zile, produsul fiind compatibil cu cele mai importante sisteme de operare, iOS, Android şi Windows Phone. Fitbit Ionic are şi o rezistenţă la apă de până la 50 metri.

Fitbit Ionic este un ceas inteligent ce poate fi folosit cu succes atât de sportivii amatori, cât și de cei de performanţă. Ceasul trasmite în timp real şi toate notificărilele importante primite pe telefonul mobil.

 • Antrenamente video alături de Fitbit Coach: Cu Fitbit Ionic poţi vizualiza, direct pe ecranul ceasului inteligent, antrenamente video adaptate în funcţie de informaţiile introduse în platformă de fiecare utilizator. Din 2018, clienții Fitbit Ionic se vor bucura şi de sesiuni audio de coaching, realizate de antrenori profesionişti, cu rolul de a creşte rezistenţa şi viteza din timpul antrenamentelor fizice.
 • Partenerul ideal pentru alergat: Fitbit Ionic înregistrează distanţă parcursă şi rezultatele fiecărei sesiuni de alergare cu ajutorul sistemului GPS integrat. Totodată, înregistrarea se poate opri atunci când se face o pauză scurtă, aceasta pornind automat din momentul în care utilizatorul începe să alerge din nou.
 • Perfect pentru înotători: Fiind un produs rezistent la apă (până la 50 metri), Fitbit Ionic monitorizează în timp real rezultatele obținute de înotător, cum ar fi numărul de bazine parcurse, durata exerciţiului şi numărul de calorii arse.
 • Sistem GPS de ultimă generaţie: Cu un design unic şi cu o tehnologie performantă, Fitbit Ionic oferă cea mai bună conexiune GPS. Utilizatorii îşi pot lasă telefonul mobil acasă şi pot vizualiza direct pe ecranul ceasului inteligent harta traseului parcurs, altitudinea înregistrată la urcare sau etapele din timpul alergării.
 • O tehnologie avansată pentru măsurarea pulsului cardiac: Ionic are un sistem avansat de monitorizare a pulsului, cu o acurateţe îmbunătăţită pentru măsurarea exercițiilor realizate la o intensitate crescută, precum cycling, ridicarea de greutăţi sau folosirea unei biciclete eliptice. Cu ajutorul acestei noi tehnologii, informații precum numărul de calorii consumate sau pulsul sunt monitorizate mult mai atent.
 • Noua tehnologie a senzorilor: Fitbit Ionic are integrat și un senzor SpO2, ce estimează nivelul de oxigen din sânge. Prin această nouă tehnologie, produsul va putea, în viitor, să monitorizeze și alți indicatori importanţi pentru sănătate, precum apneea în somn sau fibrilația atrială.
 • Rămâi motivat cu ajutorul melodiilor preferate: Fitbit Ionic are și o memorie de stocare de 2.5 GB, permițând memorarea a până la 300 de melodii, fără să mai fie nevoie de telefonul mobil. Ceasul se poate conecta automat la căştile wireless Fitbit Flyer, sau orice alt dispozitiv cu sistem Bluetooth preferat de utilizator.
 • Notificări de care chiar ai nevoie: Fiind un ceas inteligent, utilizatorii de Fitbit Ionic pot vizualiza apelurile şi mesajele primite, alături de următoarele întâlniri din calendar. Ceasul arată în timp real și alertele primite din aplicaţiile des folosite pe telefonul mobil, precum Facebook, Gmail, Instagram, Slack, Snapchat şi multe altele.
 • O durată a bateriei de peste 4 zile: În funcţie de intensitatea folosirii ceasului, durata bateriei Fitbit Ionic este de peste 4 zile între două încărcări.

Alături de aceste noi caracteristici, Ionic integrează şi toate celelalte funcționalități extrem de utile şi de apreciate de către utilizatorii produselor Fitbit precum măsurarea pașilor și a distanței parcurse, a numărului de trepe urcate, a stagiilor de somn sau al nivelului general de fitness (estimat de VO2 Max).

Fitbit + adidas

În 2018, în parteneriat cu adidas, se va lansa un dispozitiv Fitbit Ionic ediţie limitată, alături de programe de antrenament dedicate. Această colaborare va ajută milioane de utilizatori din lumea întreagă, de la pasionaţii de mişcare la sportivii de toate nivelurile, să atingă performanţe mai bune şi totodată să se simtă mai bine.

Personalizează-ţi propriul Fitbit Ionic

Fitbit Ionic vine cu propriul sistem de operare, Fitbit OS, ce va fi constant actualizat pentru a oferi utilizatorilor săi funcţionalităţi noi. Cu noul Fitbit App Gallery, posesorii ceasului se vor bucura de o multitudine de aplicaţii şi de fețe pentru ceas, putând alege informaţiile ce contează cel mai mult pentru ei.

Ceasul are o gamă variată de aplicaţii pentru sănătate şi măsurarea activităților fizice, dezvoltate special pentru Fitbit Ionic. Printre cele mai importante se numără Fitbit Coach, Relax sau Timer. Alte aplicaţii des folosite sunt: Vremea, realizată în parteneriat AccuWeather, sau Strava, una dintre cele mai îndrăgite reţele sociale pentru sportivii din întreaga lume. În viitorul apropriat, posesorii Fitbit Ionic se vor bucura şi de alte aplicaţii precum Flipboard, Game Golf, Nest şi Surfline, alături de fețe pentru ceas create de comunitatea de dezvoltatori Fitbit.

Tool-uri pentru dezvoltatori şi beneficii

Începând cu luna septembrie, dezvoltatorii ce doresc să realizeze aplicaţii şi fețe pentru Fitbit Ionic vor putea accesa platforma SDK, alături de tool-urile dedicate din cadrul comunității online Fitbit Studio.

Având la bază o platformă avansată, procesul de dezvoltare va fi unul rapid. Prin folosirea tehnologiilor JavaScript şi Scalable Vector Graphics (SVG), dezvoltatorii vor putea realiza, într-un timp scurt, aplicaţii şi fețe complexe. Odată aprobate, acestea vor putea fi accesate fie de comunitatea globală de utilizatori Fitbit Ionic, fie doar de familie şi prieteni. Aplicaţiile astfel create vor funcţiona, simultan, pe toate cele trei sisteme de operare cu care Fitbit Ionic este compatibil: iOS, Android şi Windows Phone.

De asemenea, platforma va putea fi folosită şi de companiile interesate de dezvoltarea unor programe de sănătate şi wellness, putând cu ajutorul tehnologiei Fitbit să implementeze proiecte dedicate clienţilor sau angajaţilor lor.

Mai multe informaţii despre programul de dezvoltare şi tehnologia Fitbit se găsesc pe dev.fitbit.com.

Cel mai uşor şi complex ceas inteligent dezvoltat de Fitbit

Fitbit Ionic este un ceas dezvoltat integral în cadrul companiei, ceea ce îl face să fie un produs foarte uşor, cu un design ergonomic şi cu o gamă variată de accesorii practice.

 • Cel mai avansat design: Folosind tehnologia nano-molding, carcasa ceasului permite ca sistemul GPS să fie bine recepţionat atât în oraşele aglomerate, cât şi în zonele izolate.
 • Gândit să reziste: Materialele folosite pentru realizarea Fitbit Ionic asigură produsului o perioadă îndelungată de folosire.
 • Afişaj uşor de citit: Produsul are un ecran de sticlă, color și tactil, cu o grafică clară şi o luminozitate amplificată. Astfel, Fitbit Ionic permite citirea informațiilor afişate pe ecran atât la lumina puternică a soarelui, cât şi în zone mai întunecate.
 • Accesorii elegante: Fitbit Ionic are o gamă variată de accesorii, brăţările sunt interschimbabile şi reflectă stiluri diferite, de la Sport, până la Classic. Mai mult, brăţările din piele Horween pot transforma ceasul Fitbit Ionic într-un accesoriu elegant, potrivit atât pentru ţinutele office, cât şi pentru serile în oraş cu prietenii.

Produsul Fitbit Ionic va fi disponibil şi în România începând cu luna octombrie.