Fitpass oferă membrilor săi acces la cele mai bune facilități de fitness din orașul lor cu un singur abonament, motivația venind din potențialul de creștere în domeniul fitness din România. De la lansarea de anul trecut, compania s-a dezvoltat rapid și până la finalul anului va avea mii de membri în România.

"Misiunea noastră este să dezvoltăm cel mai bun serviciu de fitness pe piața românească.", spune Björn Östberg, cofondatorul de origine suedeză și Manager de produs. Extinderea națională este următorul pas logic pentru evoluția companiei. Această extindere nu doar că ajută Fitpass să servească clienți și companii în noile orașe, dar și mărește valoarea adăugată a serviciului oferit, întrucât membrii acum pot folosi Fitpass în mai multe orașe.

Astfel, Fitpass oferă acum un aboament flexibil de fitness în București, Brașov, Constanța, Ploiești, Pitești, Târgoviște și Călărași, unde Fitpass a încheiat parteneriate cu peste 200 de săli.

"Extinderea va continua cu o viteză mare", continuă Gustaf Kornias, cofondator și CEO Fitpass.ro, cu scopul de a se lansa în Timișoara, Cluj, Sibiu și Iași, până în luna august. "Scopul nostru este să facem Fitpass disponibil în peste 20 de orașe, până la finalul acestui an, și să oferim membrilor noștri cea mai versatilă soluție de fitness din România.".

Momentan, Fitpass este în procesul de negociere și securizării unei investiții pentru a accelera extinderea și creșterea companiei. Dacă te plictisești de clasica rutină de antrenament, agită lucrurile cu Fitpass și adaugă diversitate rutinei tale fitness. Membrii Fitpass beneficiază de acces la o varietate de clase, cum ar fi Yoga, Pilates, Kangoo Jumps, Dans, Arte Marțiale, Meditație și multe altele în orașul lor.

"Țintim să oferim cele mai bune experiențe pentru clienții noștri. Pentru a ajunge acolo, am făcut mai simple ca niciodată procesele de a descoperi, a cumpăra și a încerca săli și activități, folosing site-ul nostru și aplicația pentru Android și iOS.", spune Casian Lăcătușu, CTO-ul companiei.

"Alte avantaje sunt abonamentele lunare flexibile, o soluție 100% digitală și 4 tipuri de abonări, cea mai ieftină fiind de 29 de lei, în funcție de orașul tău", adaugă Ciprian Hetea, Manager de aplicație.

Pentru companiile care vor sa ofere ce e mai bun pentru angajații lor, Fitpass vine cu cea mai captivantă și flexibilă soluție de fitness pentru fiecare angajat. Fitpass se adaptează după companii de toate dimensiunile, indiferent de buget. Să începi cu Fitpass este rapid și fără probleme, Fitpass ocupându-se de toată munca. Dacă vrei să primești o ofertă corporativă de la Fitpass, intră pe https://fitpass.ro/companii și completează cererea.

Fitpass este administrat de fondatorii suedezi Gustaf Kornias, Björn Östberg și partenerii români Casian Lăcătușu și Ciprian Hetea.