Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday este o perioadă foarte bună pentru cei care doresc să-și schimbe laptopul, iar Vinerea Neagră la Flanco vine cu oferte la diverse tipuri de laptopuri, pentru toate gusturile și nevoile.

Laptopuri la reducere de Black Friday la Flanco

Noi îi zicem laptop de gaming modelului Lenovo Legion Y520-15IKBN, dar e un laptop versatil pentru numeroase lucruri pe care le poți face. Ba chiar poți să-l ții și la birou. Are un Intel Core i5, ceea ce înseamnă că vei putea face gaming light, nu foarte hard-core, 4 GB de RAM și capacitate de stocare de 1 TB printr-un hard disk. Are o reducere de 30% și linkul de achiziție de Black Friday la Flanco este aici.

Un alt laptop de gaming la preț avantajos este acest model de ASUS Rog. Este echipat cu procesor Intel Core i7 de ultimă generație, are 8GB memorie RAM și placă video dedicată 1050Ti cu 4GB video RAM. Display-ul e de 15'6 inch, iar designul este agresiv. Îl poți cumpăra de aici cu o reducere bună.

Dacă vrei și niște telefoane de la Flanco de Black Friday, poți intra pe acest link pentru a vedea ce recomandăm.

Tot la capitolul laptopuri ne-a sărit în ochi și un model mai fără pretenții de la Lenovo. Costă numai 1.500 de lei la reducere și are performanțe bune, care îl fac un companion bun acasă sau la birou, pentru sarcinile uzuale sau pentru multimedia. Îl poți cumpăra de aici.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.