Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday 2017 la Flanco înseamnă reduceri la o mulțime de prodese, printre care electronice și electrocasnice. În acest articol ne vom axa pe smartphone-uri care au reduceri mari și prețuri bune. Puteți să vedeți oferta completă a Flanco aici, iar recomandările noastre de telefoane pot fi găsite mai jos.

Telefoane ieftine de Black Friday 2017 la Flanco

Samsung Galaxy S7 are o reducere considerabilă, de 600 de lei, și un preț final de 16999 de lei. Smartphone-ul încă are caracteristici de top. Are un design excelent, modern chiar și în 2017, are performanțe foarte bune și una dintre cele mai bune camere foto disponibile pe un smartphone la momentul actual. Este rezistent la apă, se încarcă wireless, are mufă de căști jack și slot pentru card microSD. Poate fi găsit aici.

UPDATE: Black Friday a reînceput și la Flanco. Avem mai multe recomandări, cum ar fi laptopurile acestea.

Huawei P10 este încă un smartphone care merită cumpărat de Black Friday de la Flanco. Este unul dintre cele mai apreciate vârfuri de gamă de anul acesta și are un display de 5,1 inch cu rezoluție full HD. Procesorul este puternic și e făcut chiar de către cei de la Huawei, dar principalul atuu al telefonului ține de camerele foto. Vorbim despre unele dezvoltate în parteneriat cu Leica, capabile să facă fotografii alb-negru sau cu fundal blurat. Smartphone-ul costă cu 600 de lei mai puțin și poate fi cumpărat de aici.

Iar cei care vor un telefon mai de buget, pot opta pentru ASUS ZenFone 3 Max. Acesta are spațiu de stocare de 32GB, cameră principală de 16MP, performanțe decente și o baterie foarte mare, de 4.130mAh. Are și o reducere bună și îl poți cumpăra de aici.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.