Dispozitivele inteligente pentru casă oferă soluții rapide la probleme de zi cu zi. Acestea ne eliberează de anumite sarcini de rutină și ne oferă, la schimb, mai mult timp pentru lucrurile care contează. Iată câteva exemple cu astfel de gadgeturi pentru casă.

Gadgeturi pentru casă - dispozitive smart

Boxa inteligentă Google Home

Google Home Mini este un dispozitiv compact și multifuncțional. Poate fi folosit pentru a asculta muzica sau ca asistent personal pentru a vă furniza știri, prognoza meteo sau pentru a vă aminti de întâlnirile programate. Google Home Mini poate fi utilizată și pentru a controla diverse gadget-uri din casa ta, aceasta fiind compatibilă cu Chromecast, Nest și Philips Hue. Astfel, poți controla cu ajutorul comenzilor vocale conținutul de pe tv sau ajustarea luminozității. Este astfel un gadget performant și versatil. Poate fi comandat aici.

Becul inteligent LED Philips Hue

Acest bec smart vă permite să alegeți din 16 milioane de culori în aplicația Hue. Puteți seta orice nuanță de lumină albă - de la lumina naturală energizantă rece, până la lumina albă, caldă și relaxantă. De asemenea, puteți controla luminile de la distanță. Becul inteligent de la Philips vă permite să conectați până la 50 de lumini și 10 accesorii la consola Philips Hue. Dispozitivul poate fi comandat aici.

Dezumidificator Star-Light

Calitatea aerului locuinței noastre este extrem de importantă, iar păstrarea unui mediu cu o umiditate potrivită și recomandată pentru a evita efectele negative pe termen lung reprezintă o necesitate. Unul dintre gadgeturile pentru casă care vă pot ajuta în acest sens este dezumidificatorul Star-Light DHD-1218W, destinat controlului umidității. Acesta lucrează în liniște fără să deranjeze, împrospătând aerul din atmosferă la un nivel de zgomot de 40 dB, nefiind nevoit să îl opriți înainte de culcare. Se găsește aici.

Robot aspirator iRobot Roomba

Navigarea precisă prin iAdapt 2.0 cu localizare vizuală și sistemul de curățare în trei trepte AeroForce asigură o curățare perfectă de până la 185 m². Puteți controla robotul Roomba 966 oricând și oriunde, datorită aplicației pentru mobil iRobot HOME. Dispune de un sistem de curățare în trei trepte AeroForce, ceea ce mărește eficiența aspirării cu până la 50%. Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile. Îl cumpărați de aici.

Xiaomi Mi Robot Vacuum este varianta mai ieftină a aspiratoarelor fără fir, prin aplicația mobilă Mi Home. Acest gadget pentru casă dispune de tehnologia Smart Vision Mapping. Are un motor Brushless - fără perii, pentru durată de viață foarte mare și eficiență energetică maximă. Are o autonomie de 2,5 ore per ciclu și încărcare automată. După finalizarea ciclului de curățare, robotul se încarcă singur și este din nou gata de acțiune. Îl cumpărați de aici.

Termostat Smart Honeywell Lyric T6R

Lyric T6 este compatibil cu centrale termice pe gaz, centrale combi (încălzire + acm) și pompe de căldură. Controlul temperaturii se poate face prin mai multe smartphone-uri sau tablete, pentru toată familia. Termostatul inteligent Lyric T6R funcționează cu Apple HomeKit și AmazonEcho, astfel că puteți prelua controlul de oriunde. Lyric știe cât durează pentru ca locuința să ajungă la temperatura potrivită, eliminând experimentele și reducând facturile de energie. Dispozitivul smart pentru casă poate fi cumpărat de aici.