Seria Aspire V 17 Nitro cuprinde laptopuri echipate cu display de 17.3" Full HD IPS cu tehnologie Acer ComfyView care limitează reflexiile. Sub carcasa din aluminiu, Acer combină procesoarele Intel Core i7-7700HQ pentru performanță ridicată, cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1050Ti cu 4GB GDDR5, 16GB DDR4 RAM și spațiu de stocare de la 256GB disponibil pe un SSD Intel PCIe până la 512GB SSD + 1TB HDD.

Gama Aspire V 15 Nitro cuprinde laptopuri echipate cu display de 15.6" Full HD IPS cu tehnologie Acer ComfyView, iar ca specificații amintim procesoarele Intel Core i7-7700HQ, plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6GB GDDR5, până la 16GB DDR4 RAM și spațiu de stocare de la 256GB disponibil pe un SSD Intel PCIe până la 256GB SSD + 1TB HDD.

Laptopurile Aspire V Nitro sunt echipate cu ventilatoare metalice Acer AeroBlade pentru o evacuare termică eficientă, iar tehnologia Coolboost permite utilizatorilor să controleze manual procesul de răcire, atunci când utilizarea intensă necesită ajutor suplimentar. Notebook-urile Aspire V Nitro includ și DustDefender, tehnologie care utilizează ventilatoare duale super-rapide cu rotație inversă, pentru a îndepărta depunerile de praf și pentru a îmbunătăți disiparea căldurii.

Experiența multimedia de înaltă calitate este îmbunătățită prin intermediul tehnologiilor audio de pe Aspire V Nitro, adică patru difuzoare cu Dolby Audio Premium și tehnologie Acer TrueHarmony Plus. Acer TrueHarmony Plus oferă o redare mai fidelă și mai clară a sunetului, precum și un bass mai puternic, datorită design-ului special al difuzoarelor.

Toate modelele Acer V Nitro beneficiază de garanția Free Pick Up and Return, adică preluarea prin curier a produsului defect în perioada de garanție și returnarea acestuia după repararea lui.

Laptopurile Aspire V 15 Nitro sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând de la 5.999 lei până la 6.699 lei, iar Aspire V 17 Nitro sunt disponibile la prețuri recomandate începând de la 5.699 lei până la 6.599 lei.