Lectură de 1 min

Glovo deschide în țară 11 centre de Micro Fulfillment pentru Glovo Express. Ce sunt acestea?

Abonează-te pe  
Glovo continuă planul de extindere a diviziei de Q-Commerce la nivelul țării noastre și deschide alte 11 noi Micro Fulfillment Centers în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Cu Glovo Express, utilizatorii vor avea posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de produse.
Glovo deschide în țară 11 centre de Micro Fulfillment pentru Glovo Express

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, deschide 11 noi Micro Fulfillment Centers (MFC) în România, dintre care cinci în București, două în Brașov, două în Cluj-Napoca, unul în Iași și unul în Timișoara.

Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să mai deschidă încă trei unități care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în București și Constanța.

Prin Glovo Express, utilizatorii au posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie, iar timpul de livrare va fi express.

Programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 - 02:00.

Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să atingă un număr de 15 unități MFC în toată țara care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în peste șase orașe din țară.

“Încă de la începutul lansării diviziei de Q-Commerce ne-am dorit să fim aproape de utilizatorii noștri cu o varietate de produse de larg consum livrate imediat sau chiar în aceeași zi. Ne bucurăm că astăzi suntem mai aproape de consumatorii noștri prin cele 11 noi magazine Glovo Express lansate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.”, a declarat Ramona Tulbure, Head of Q-Commerce România.

Un Micro Fulfillment Center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Glovo Express

La finalul lunii iulie, Glovo anunța lansarea serviciului Glovo Express și deschidea, astfel, primul Micro Fulfillment Center (MFC) din România, la București.

Cu ajutorul Glovo Express, utilizatorii vor avea posibilitatea de a comanda direct din aplicație, cu un timp de livrare rapid, până la 2.500 de produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Peste 100 de centre Glovo Express vor fi funcționale până la finalul acestui an, în mai mult de 50 de orașe din 16 țări în care Glovo este prezent. Printre țările în care vor fi deschise MFC-uri se numără Spania, Italia, România, Portugalia, Ucraina, Polonia, Georgia, Kenya, Maroc, Serbia, Croația, Coasta de Fildeș, Slovenia, Kazahstan, Moldova și Bulgaria.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: