Așadar, te așteptăm pe 19 iunie, 2024, la Nayam Events, să povestim despre ultimele noutăți și trenduri în materie de sustenabilitate, producție și consum sustenabile.

De ce credem că vei vrea să participi? Pentru că vom discuta cu experți din cele mai importante industrii pentru a găsi soluții concrete și aplicabile în prezent pentru a asigura transformarea sănătoasă și durabilă a României, dar nu numai. Green Start-Up Sustainability Forum & Awards vrea să fie un loc de întâlnire al antreprenorilor, investitorilor, reprezentanților asociațiilor, oamenilor care gândesc soluții și le implementează pentru a dezvolta, pornind de la comunitățile din care fac parte, orașele și întreaga țară.

Așa cum facem deja la Green Start-Up de trei ani, vom da exemple de bune practici din afara României, cum construim orașe verzi, provocările și oportunitățile electrificării transportului, smart living, cum folosim tehnologia pentru orașe prietenoase cu locuitorii, economie circulară, cum finanțăm proiectele verzi, momente de inspirație de la lideri de sustenabilitate și ai comunităților care fac bine în țara noastră.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards se adresează companiilor mari cu istoric în România și care se reinventează prin soluții sustenabile, liderilor de opinie care luptă pentru un viitor mai bun, dar și startup-urilor de opinie care luptă pentru un viitor mai bun, de exemplu.

Și dacă nu te-am convins deja, iată care sunt primii speakeri confirmați ce vor participa la eveniment și cu care vei putea interacționa chiar tu. Este vorba despre Veronica Dogaru, Corporate Communications & CSR Director - Orange România, Iulia Dorobanțu, Cofondator Charger.ro și Alexandru Țurcanu, Country Manager Munch România.

Acum că te-am convins, te așteptăm să discutăm despre soluțiile sustenabile care vor pune România pe harta „verde” a lumii.

Înscrierile sunt gratuite, dar locurile sunt limitate pentru primii 200 de participanți. Înscrie-te aici și ia parte la schimbare.