Până pe 7 iunie echipele interesate de participarea în cadrul K-Startup Grand Challenge pot aplica pentru unul dintre cele 50 de locuri disponibile în cadrul programului. Se caută startup-uri tech care au un prototip de produs sau serviciu la momentul investiției inițiale, indiferent de țara în care au fost fondate, și care au o prezență pe piață de cel mult cinci ani.

Ca și domenii de activitate, coreenii caută produse pe zona de AI, IoT, fintech, big data, securitate, cloud, 5G, gaming, bio tech.

Procesul de aplicare este deschis până pe 7 iunie, iar din data de 8 iunie și până pe 17 iunie, reprezentanții K-Startup Grand Challenge vor analiza aplicațiile. Cele 50 de startup-uri vor fi alese după interviuri online care vor avea loc între 19 iunie și 14 iulie, urmând ca acestea să fie invitate în Coreea și să primească circa 800 de dolari pentru început, și încă 2.900 de dolari în fiecare lună pentru a-și acoperi cheltuielile pe parcursul programului.

Programul propriu-zis de accelerare se derulează pe o perioadă de 4 luni, de pe 7 august până pe 30 noiembrie, timp în care doi membrii ai echipei sunt invitați în Coreea. Cele 50 de afaceri vor avea acces la echipamente de producție și de testare, spațiu office, coaching pe diverse aspecte ale culturii de business din Asia (patente, regulamente fiscale), vor învăța cum să țină pitch-uri,vor discuta cu mentorii implicați în program și vor participa la diverse evenimente de networking.

Programul se accelerare se va finaliza în luna decembrie cu un eveniment Demo Day, unde 25 de echipe vor fi premiate cu 27.000 de dolari, fiecare având posibilitatea de a mai sta în Coreea încă 6 luni. În plus, primele 4 echipe din program vor primi granturi suplimentare. Primul loc va primi 100.000 de dolari, locul 2 – 40.000 de dolari, locul 3 – 20.000 de dolari, locul 4 – 6.000 de dolari.

Ideea din spatele acestui program de accelerare este de a dezvolta economia și de a crește numărul angajaților, precum și PIB-ul țării. În acest sens, guvernul sud-coreean și-a propus să ajute și să atragă antreprenorii talentați în Pangyo (o zona aflată la sud de Seul) și să transforme Pangyo Creative Economy Valley într-un hub pentru startup-uri din întreaga lume.

În cazul în care la finalul programului de accelerare startup-urile vor dori să-și dezvolte afacerea în Coreea de Sud, antreprenorii vor beneficia de ajutor financiar suplimentar din partea autorităților.