Demo Night Iași, eveniment de pitching pentru startup-uri organizat de How to Web și ANIS, și-a desemnat câștigătorii. Evenimentul a avut loc pe 17 septembrie, când patru startup-uri au urcat pe scenă pentru a-și prezenta ideea.

Două dintre acestea au fost desemnate câștigătoare la categoria Best Business - Nifty Learning, și Best Pitch - Sheroes of Catnip, prezentat de Andrei Pricop. Celelalte startup-uri participante au fost Switch - un sistem de management online, și PostMuse - template-uri de design pentru Instagram.

Nifty Learning dezvoltă o soluție SaaS (Software as a Service) care poate fi folosită pentru toate activitățile de learning administration, la un cost mai mic, cu o interfață modernă, intuitivă, și cu rapoarte detaliate, inteligente și adaptive.

Sheroes of Catnip este a stadiul de prototip, fiind un joc pe mobil care combină caracteristici ale mai multor jocuri, precum Candy Crush, Conquitador și Pokemon GO, pentru a crea o experiență unică de gaming dedicată femeilor. Jocul este, de asemenea, un canal de marketing gaminificat pentru branduri.

Din juriu au făcut parte: Dragoș Cogean (Gemini CAD Systems), Eugen Bușoiu (Iași AI), Cristian Patachia (Orange), Florin Cardasim (TBNR), René Schöb (KPMG Romania). A fost organizat și un panel la care au participat Diana Sanda Mihalcea (Pring), în dialog cu Diana Neculai & Ștefan Neculai, cofondatori Froala.

Citește aici un interviu cu drumul românilor de la Froala: din sufragerie, la exit spre americani.

Demo Night, la Timișoara

În același timp, How to Web, în parteneriat cu Timișoara Startups, organizează o nouă ediție Demo Night, de această dată la Timișoara, pe 3 octombrie. Cei care se simt inspirați și plini de ambiție sunt invitați să se înscrie folosind formularul de aici, pentru a-și prezenta ideea de business și să interacționeze cu experți din industrie și să se conecteze cu alți antreprenori, investitori și profesioniști în inovare.

Din juriu vor face parte Andrei Son - Country Innovation Manager la Continental Automotive, Florin Cornianu - CEO al 123FormBuilder și Claudiu Suma - CEO al SafeFleet Telematics.

Toate startup-urile participante vor primi o invitație dublă pentru a participa la Conferința How to Web, care va avea loc între 19 - 20 noiembrie. La finalul evenimentului de la București vor fi desemnați câștigătorii la cele două categorii, Best Pitch și Best Business, care vor intra în competiția Startup Spotlight a conferinței.

Pentru public, intrarea este gratuită, iar înscrierea se poate face aici.