Huawei Watch GT2 Pro e o evoluție firească. Are un design mai rafinat și seamănă și mai tare cu un ceas clasic. Display-ul de 1,39 inch e de tip AMOLED și are rezoluție 454x454. Corpul este din titaniu, ce îi conferă un aspect premium și durabil.

Smartwatch-ul vine și într-o versiune sport, cu o curea din silicon și promite o autonomie de până la 14 zile și 30 de ore de GPS activ. Autonomia e foarte bună, cum ne-a obișnuit Huawei, de altfel. O surpriză plăcută este încărcarea wireless - acum îți poți reîncărca ceasul folosind orice încărcător cu standardul Qi.

Huawei a pus foarte mult accent pe sport în sistemul de operare LiteOS. Astfel, ceasul poate recunoaște peste 100 de activități fizice și au fost incluse moduri speciale pentru golf, dar și pentru ski. Ceasul include și un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac îmbunătățit și măsoară și calitatea somnului, dar și nivelul de oxigen din sânge.

Prețul va fi de 329 de euro pentru versiunea sport și 349 euro pentru versiunea clasică.

În cadrul Huawei Developer Conference, compania a anunțat și că smartwach-ul Huawei Fit va ajunge și în Europa, la un preț de 149 euro.

Huawei FreeBuds Pro

Huawei Frebuds 3 și Huawei FreeBuds 3i sunt căștile true wireless care ne-au impresionat cel mai mult în ultima perioadă - atât din punct de vedere al calității sunetului, cât și din punct de vedere al prețului.

Huawei FreeBuds Pro sunt cea mai nouă versiune de căști lipsite de fire ale companiei și promit să impresioneze la rândul lor.

În primul rând, acestea au dimensiuni foarte mici și nu vor mai atârna în afara urechii. Sunt de tip ”dop”, însemnând că oferă izolare pasivă, dar promit și cea mai bună izolare activă a zgomotului disponibilă la ora actuală, eliminând până la 40 de decibeli de sunet ambiental. Huawei a integrat și un mod numit ”awareness” prin care poți auzi unele zgomote din exterior, cum ar fi vocile interlocutorilor.

Și autonomia promisă e impresionantă. Căștile rezistă individual până la 7 ore fără active noise cancelling și până la 4,5 ore cu ANC activat. Alături de carcasa de reîncărcare, Huawei FreeBuds Pro ar trebui să ducă circa 30 de ore de audiție.

Căștile vor ajunge pe piață în luna octombrie la un preț de circa 199 euro.