Oricând de multă grijă nu am avea, căzăturile telefonului sunt inevitabile. Însă, cu o husă de protecție pentru telefon, te asiguri că va arăta la fel de bine și după mult timp de la cumpărare.

Huse pentru iPhone

Proiectată special pentru iPhone X, această husă de silicon se potrivește perfect peste butoanele de volum, butonul lateral și se mulează pe dispozitivul tău fără să-l facă voluminos. Căptușeala moale de microfibră din interior îți protejează telefonul, iar finisajul mătăsos și moale al exteriorului din silicon se simte grozav la fiecare atingere. Și nu trebuie să o scoți, nici măcar când îl încarci wireless. Husa pentru telefon se găsește aici.

Pentru cei care au un iPhone 8 sau iPhone 7, recomandăm această carcasă de culoarea neagră, din piele ecologică, rezistentă la șocuri și zgârieturi. O cumperi de aici.

Dacă preferi o husă pentru telefon din silicon pentru iPhone 8, o poți comanda pe asta. Produsul urmărește atent forma telefonului și permite accesul în zona de încărcare, a butoanelor laterale și a microfonului. Husa protecție A+ Case protejează telefonul împotriva zgârieturilor și loviturilor, designul oferind telefonului un aspect personalizat.

Huse pentru telefon Huawei

Husă de protecție Huawei View pentru Mate 20 Pro dispune de o fereastră Smart View proiectată intuitiv, care îți permite să vizualizezi rapid și ușor ora, dată, vremea și notificările tale fără a fi nevoie să deschizi husa. Poate fi achiziționată de aici.

Husă inteligentă realizată de Huawei pentru Mate 20 Lite este combinația perfectă de protecție, stil și funcționalitate. Este o husă de tip flip cover, confecționată din plastic policarbonat, de culoare albastră.La fel ca celelalte huse de protecție din această listă, este rezistentă la șocuri și zgârieturi. Se găsește aici.

Această husă de la Huawei oferă o protecție solidă zi de zi pentru smartphone-ul tău Huawei P Smart (2019). Este o carcasă premium ușoară cu design subțire și flexibil, din materiale rezistente, dar durabile. Buza laterală ridicată protejează afișajul când telefonul este așezat cu fața în jos. Husa este proiectată cu decupaje precise pentru un acces facil la toate porturile. Se poate cumpăra de aici.

Huse pentru telefon Samsung

Dacă ai un telefon Samsung Galaxy A8 (2018), îți recomandăm această husă cu un design util, care protejează toate părțile telefonului dumneavoastră împotriva zgârieturilor, prafului sau șocurilor ușoare. Husa Neon Flip Cover este fabricată din Polyurethane, iar decupajele asigură acces la toate porturile și butoanele gadget-ului. Pe lângă protecția oferită, husa are și funcții foarte folositoare: funcția screen on/off (pornește sau oprește ecranul telefonului la deschiderea sau închiderea clapetei). O găsești aici.

Husa de silicon asigură o aderență plăcută la atingere, dar care îți și protejează telefonul Samsung Galaxy S10. Este o husă neagră de tip carcasă, rezistentă la șocuri și zgârieturi. O poți cumpăra de aici.

Dacă ai un Samsung Galaxy S9, ai putea opta pentru această husă din plastic, transparentă, cu margini colorate negru. O găsești aici.