Astfel, în primele 8 luni ale anului curent, Chairry a livrat mobilier pentru piscine și plaje în valoare de 220.000 de euro, față de valoarea de 45.000 de euro înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut. Loft Studio, Aqua President, Alma Resort, Bacolux Hotels, Club Don Pedro sunt o parte dintre proiectele semnate de Chairry anul acesta, pe segmentul de mobilier exterior.

Un an bun pentru antreprenorii din industria hotelieră. Continuă investițiile în wellness

La nivelul lunii iulie 2022, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021, numărul turiștilor străini care au intrat în România a crescut cu aproape 50%, potrivit INS. Printre destinațiile preferate, atât ale turiștilor români cât și ale celor străini se numără litoralul, Bucureștiul, stațiunile balneare și zonele montane.

Interesul crescut al turiștilor a atras și investiții importante în segmentul HORECA, peste 670 de noi unități de cazare, fiind centralizate la nivel național în perioada mai – august 2022 pe platforma Hotel Invest.

Potrivit specialiștilor Chairry Design & Furniture, piața ultimilor ani a devenit mult mai competitivă la nivel de investiții, concept și servicii oferite. Atât hotelurile, cât și centrele spa, piscinele dar și restaurantele implementează noi solutii si inovatii la nivel de experiențe, dar și de design interior și exterior. Potrivit datelor din piață, noi investiții importante sunt în curs de pregătire pe segmentul HORECA.

“Vedem în continuare un potential major în ceea ce privește dezvoltarea segmentului local de HORECA și dezvoltarea componentei de wellness. Efectele pe care pandemia le-a avut asupra industriei hoteliere i-a forțat pe antreprenorii din domeniu să își regândească planurile de business și să investească în starea de bine a clienților. Piața HORECA a fost una efervescentă și în perioada pandemiei, iar noile tendințe de wellness vor impulsiona dezvoltarea unor noi concepte în acest sector,” declară Raluca Dorobanțu, managing partner Chairry Design & Furniture.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piața locală și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare.