start-up.ro face deja o tradiție din tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, care ajunge la a treia ediție. Pentru anul acesta am pregătit un format nou pentru participanți, care-i ajută să își dezvolte calitățile de lider și să lucreze în echipă.

Pentru 2018, păstrăm formatul restrâns al taberei de antreprenoriat, adică vom avea maximum 25 de participanți, dar extindem programul la 4 zile, ascultând feedback-ul participanților din edițiile trecute. În plus, mentori noi vin să învețe participanții despre cum să identifice piața, cum să se promoveze și cum să fie manageri mai buni.

Înscrie-te aici la tabăra Startup Your Life pentru o experiență de antreprenoriat și de viață. Ai reducere 25% până pe 1 mai.

Workshop-uri la Startup Your Life

- Cum să ții o prezentare de succes - Vlad Andriescu (adică eu) te va învăța cum să te prezinți în fața investitorilor, partenerilor de afaceri și a presei. Și să faci marketing pentru tine ca să poți să îți vinzi afacerea mai bine.

- Business Model Canvas - Cum te documentezi ca să afli dacă modelul tău de business e potrivit pentru afacere? Alexandru Ion (fondator al Nexus Gaming, cel mai de succes business de sporturi electronice din România) va vorbi participanților despre construirea planului de a afaceri și a modelului de business.

- Marketing pentru IMM-uri - Gabriela Bejan va vorbi despre dezvoltarea strategiei de marketing, atât offline, cât și online, pentru a te promova mai bine.

- SEO pentru afacerea ta - Octavian Palade (Events & Content Strategist la start-up.ro) vorbește despre cum să fii vizibil în căutările de pe Google și să câștigi bani de pe urma acestui lucru.

- Labirintul Juridic - Sfaturi juridice pentru afacerea ta de la avocatul și fondatarea startup-ului Avocatoo va oferi sfaturi legale pentru cei care au sau vor să-și deschidă o afaccere.

- Cum să pornești o afacere - Primii pași - Oana Korda, cofondatoare a startup-ului Woogie și product manager la startup-ul SpringCM, vorbește despre primele experiențe de business într-o relatare inspirațională despre realitățile vieții de afaceri.

- Management și Leadership - Valentin Maior (Romanian IT), coach și trainer acreditat John C. Maxwell, îți arată cum să fii un manager mai bun și să te adaptezi pe nevoile echipei tale.

- Product Market Fit - Cum găsești piața potrivită pentru startup-ul tău? Adrian Cernat (SmartDreamers) demonstrează cum să identifici piața pe care poți acționa, chiar din experiența lui.

- Learn from the Best - sesiuni inspiraționale, în care antreprenori cu experiență de zeci de ani vorbesc despre provocările antreprenoriatului, cu realism și într-un mod provocator.

Înscrie-te aici la tabăra Startup Your Life. Ai Early Bird și reducere de 25% la prețul biletului.

Speakerii taberei Startup Your Life

Anul acesta am vorbit și am convins speakeri foarte interesanți să participe la tabăra Startup Your Life. Pe ei ai ocazia să-i vezi la workshop-uri, dar să interacționezi și în timpul liber, când tabăra însemnă relaxare și distracție la munte.

Adrian Cernat e CEO și fondator SmartDreamers, una dintre cele mai active platforme de joburi din România și nu numai. În 2016, SmartDreamers a fost startup-ul anului la gala organizată de Asociația Națională a Industriei de Software și a primit și o investiție de 700.000 de euro. La tabăra Startup Your Life, Adrian Cernat va discuta în cadrul unui workshop despre Product Market Fit, adică modul prin care poți să găsești piața potrivită pentru afacerea ta, cum să o studiezi și cum să identifici toate oportunitățile.

Alexandru Ion este un antreprenor român care deține unul dintre cele mai mari business-uri de sporturi electronice din România: Nexus Gaming, compus dintr-un pub și sală de jocuri, dar și cele mai de succes echipe de eSports din țară. Alex face acum un doctorat la ASE la marketing pe Politici și strategii de marketing în Sportul Electronic.

Ana-Maria Udriște este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo și Jurio. Prin intermediul Avocatoo, oricine are nevoie de un avocat poate contacta unul prin această platformă. De asemenea, a lansat Jurio.ro, una dintre cele mai mari baze de date de spețe și legislație din România, care poate fi accesat online de oriunde. E cel mai mare portal de jurisprudență din România, disponibil pe bază de abonament pentru specialiștii din serviciile juridice.

Andrei Dumitrașcu îmbină experiența în multinaționale, cu cea la cârma unor afaceri de tip startup. E cunoscut ca un lider și a studiat Dreptul Comerțului Internațional. A fost pentru mai bine de 10 ani în echipele de marketing de la Danone și PepsiCo, la ultima conducând departamentul. Are background în branding, business development, coaching și leadership. În momentul acesta, Andrei se bucură de o nouă etapă în cariera sa, cea post-corporație, din ianuarie 2018, când s-a alăturat unei experiențe antreprenoriale, alături de cel mai mare marketplace de produse handmade din România, Breslo.ro, care are 10 ani pe piață și o comunitate de 200.000 de membri.

Bogdan Georgescu a fondat Bookster pe 15 martie 2013, iar șase luni mai târziu făcea primele parteneriate mari. Compania a fondat-o după 10 ani la conducerea firmei de consultanță imobiliară Colliers International, dar înainte de asta le-a făcut pe toate: a lucrat inclusiv ca zugrav și ca șofer. La Startup Your Life, el va vorbi despre experiențele de business și de viață pe care le-a acumulat, într-o sesiune inspirațională menită să te motiveze. Bookster este prima bibliotecă modernă pentru companii din România.

Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria de tehnologie, background-ul său variind de la dezvoltarea de comunități online, până la PR, marketing digital, strategii de marketing, social media și advertising. Este fondatoare a agenției de marketing Digital Tailors și la Startup Your Life vă va învăța cum să vă promovați afacerea.

Oana Korda are experiența construirii de la zero a trei startup-uri, fiecare dintre ele cu o componentă socială. A lucrat pentru Metro, a făcut voluntariat, freelancing, iar numele ei este sinonim cu startup-ul ”Calc Cămăși”, un fel de Uber pentru cămășile corporatiștilor, și mai ales cu Woogie – startup-ul care a dus-o în cadrul unui program de accelerare la Londra (Startupbootcamp). La Woogie - un asistent personal pentru copii sub forma unui roboțel simpatic - Oana a fost resposabilă de crearea și implementarea campaniei de crowdfunding pe Indiegogo pentru Woogie.

Octavian Palade are opt ani de experiență în presă. A început în departamentul online de la cotidianul “România Liberă” și apoi a făcut parte din echipa Tech Adevărul. A fost redactor-șef al publicației playtech.ro, acolo unde a contribuit la creșterea site-ului până pe locul I în categoria IT&C în România (conform sati.ro). A gândit și a ajutat la implementarea cu succes a strategiilor de SEO care au ajutat la creșterea organică a site-urilor pentru care a lucrat.

Valentin Maior este cofondator și președinte al asociației Romanian IT, care promovează profesioniștii din IT-ul românesc din toată lumea și vrea să creeze comunități și proiecte comune. E Coach, Trainer și Speaker certificat John C. Maxwell și ține sesiuni de coaching în domeniul management-ului și leadership-ului. La tabăra Startup Your Life 2018, Valentin Maior va ține workshop-ul de management și leadership și va învăța participanții tehnici prin care să facă o organizație să fie mai fericită.