Acesta are o durată de 2 ani și îmbină un job plătit cu normă întreagă cu un program de învățare. Noii absolvenți (începând din iunie 2018), precum și studenții aflați în ultimul an de facultate (din orice domeniu) care locuiesc în România, Spania, Italia și Singapore pot depune cereri de înscriere până la data de 14 aprilie.

”Suntem în căutarea tinerelor talente care își doresc să facă o diferență în viitorul industriei de ecommerce. Principalul obiectiv al programului constă în identificarea, formarea și dezvoltarea profesioniștilor care să coordoneze transformarea digitală. Prin experiențe practice și mentorat, ne dorim să formăm specialiști pentru întregul ecosistem de comerț digital. Este o inițiativă pe termen lung, care are ca scop îmbunătățirea și eficientiezarea operațiunilor noastre, și implicit pe cele ale clienților noștri”, a declarat Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

VTEX DCS este un program global care pregătește noii absolvenți pentru a fi viitorii lideri ai industriei de comerț digital. Acest program se desfășoară pe o durată de 2 ani, perioadă în care candidații selectați au parte de o experiență a unui job plătit cu normă întreagă, combinat cu un program de învățare furnizat de EICOM (Institutul European pentru Managementul Comerțului).

La finalul programului, participanții vor avea posibilitatea de a lucra în mai multe departamente, precum business și dezvoltare de produse, client experience, marketing digital și operațiuni de creștere.

Până în 2021, 55 de noi absolvenți au participat la DCS în 6 țări, inclusiv în România.

Publicul vizat: noii absolvenți (începând din iunie 2018) și studenții care vor absolvi până în iulie 2022.

Calendarul programului:

14 aprilie: Ultima zi de depunere a cererilor

15 aprilie: Evaluare online - Testarea raționamentului fluid, a cunoștințelor de engleză și de comerț digital

27 aprilie: Centru de evaluare: interviu video (faza 1 din 3)

6 mai: Interviuri

23 mai: Anunțarea persoanelor selectate

16 iunie: Începutul programului

Noii absolvenți din orice domeniu, care doresc să devină lideri în comerțul digital, pot aplica la programul Digital Commerce Specialist până la data de 14 aprilie.