Înființat în 2021 la Cluj-Napoca, BOOKR este prima aplicație de rezervări online de servicii cu posibilitatea unui tur virtual 3D al locației. Aplicația oferă de asemenea un sistem de customer relationship management (CRM) și statistici pe vânzări.

BOOKR este deja prezent în 13 orașe din țară, cu un număr total de 127 business-uri înrolate în aplicație, 2.500 de useri activi și 11.000 de rezervări livrate cu succes prin aplicație. Prin turul virtual 3D, BOOKR determină un engagement al clienților cu locația cu 350% mai mare decât prin clasicele imagini 2D.

Florin Pop, noul board advisor BOOKR, activează de peste 20 de ani în industria investiţiilor şi a consultanţei de business, iar în ultimii ani a mentorat mulţi tineri antreprenori în dezvoltarea lor şi a afacerilor pe care le gestionează. Florin Pop a investit în startup-uri precum Nifty Learning sau Telios Care.

“M-am alăturat ca și board adviser și lead investor la BOOKR pentru că îmi place mult echipa, atât ca și mentalitate și complementaritate, cât și ca profile profesionale. Există drive, există motivare, echipa e formată din niște oameni tineri, iar produsul lor are un potențial mare de scalare, de a deveni un marketplace cu potențial de globalizare.”, spune Florin Pop, investitor și business mentor.

“Cu Florin am avut o chimie încă din primele secunde, atât în plan personal cât și la nivel de business. Suntem foarte încântați să facă parte din echipa noastră. Ne dorim să fructificam toată maturitatea și experiența pe care o are, în cadrul BOOKR. Ca și board adviser, Florin ne completeaza cu experiența lui pe planificare strategică, management financiar, optimizarea modelului de business și networking.”, spune Flavius Fulea, cofondator și CEO BOOKR.

BOOKR își propune în acest an câștigarea unei cote de piață cât mai mari pe zona de servicii de înfrumusețare. După runda de finanțare pre-seed, prevăzută în septembrie anul acesta, startup-ul își propune extindere în primul trimestru din 2022 pe alte două sectoare: servicii medicale și fitness.