Au început înscrierile pentru ediția 2018 a Programului JCI Tineri Antreprenori, organizat de Junior Chamber Internaţional București și susținut de UiPath. Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat, precum și la competiția de planuri de business cu premii, sunt așteptați să se înscrie până pe 25 septembrie aici.

Programul este destinat antreprenorilor "early stage", respectiv celor care sunt în primii ani de activitate și caută oportunități de creștere. Tineri Antreprenori se desfășoară pe durata a 9 săptămâni, în care participanții vor lua parte la 8 sesiuni de traning și workshop-uri specializate și minim 2 întâlniri unu-la-unu cu mentorii alocați. În sesiunea finală antreprenorii își vor susține planul de business și vor beneficia de premii oferite de partenerii proiectului.

Sesiunea de deschidere va avea loc pe 4 octombrie. Din 11 octombrie vor începe sesiunile axate pe principalele competențe antreprenoriale: Business Modelling, cum să construiești o comunitate și o experiență online a clientului, marketing și vânzări, fiscalitate și juridic, leadership, work & life balance, planul financiar și surse de finanțare.

Trainerii și speakerii confirmați până la acest moment sunt: Matei Dumitrescu - TechAngels, Raluca Radu - Answear.ro, Mihai Bonca - Brand Architects, Florin Ghiță - Tresa.ro, Ruxandra Vișoiu și Remus Popovici - R&R Partners, Sorin Istrate - Contexpert, Cătălin Bizadea - DynamixRM, Cristian Tudorescu - Explore Asset Management, Diana Crețu - redactor-șef Wall-street.ro, lista fiind curs de extindere.

Citiți pe larg povestea lui Florin Ghiță, unul dintre speakeri, care a trecut prin programul de mentorat, iar acum este la conducerea afacerii de familie.

Pe parcursul celor 9 săptămâni, tinerii antreprenori din program vor beneficia de sesiuni de mentorat unu la unu cu: Cristian Logofătu (Bittnet), Alex Dona (Times New Roman) - Alex va fi și unul dintre mentorii taberei Startup Your Life, pe care o organizăm între 11 și 14 octombrie-, Bogdan Mugescu (Fru Fru), Daniel Țigănilă (Startups.ro), Matei Dumitrescu (TechAngels România), Cristian Chițu (Patiseria Tineretului), Paul Voicu (Francize.ro), Anca Tanasescu (WowLab), Alexandru Ion (Nexus Gaming), Adrian Băcanu (Quest Mission) și alții în curs de confirmare.

„Programul Tineri Antreprenori este un program care s-a născut din pasiunea pentru antreprenoriat. Cei mai mulți care suntem implicați în acest proiect suntem antreprenori și fiecare am simțit, la un moment dat, nevoia unui mentor, a unor sfaturi cu adevărat avizate. Eu și soțul meu suntem absolvenți ai acestui program (ediția 2015) și pot spune că afacerea noastră a cunoscut o creștere semnificativă, pe care o datorăm know-how-ului și oamenilor extraordinari din acest program. Este motivul pentru care ne-am alăturat ca membri voluntari în JCI București și pentru care eu am ales să coordonez acest program extraordinar anul acesta. Recomand fiecărui tânăr care își propune să aibă succes în afaceri să se alăture și să-și aloce timpul pentru a învăța cum să-și ducă afacerea la următorul nivel!”, a declarat Olivia Bizadea, Project Manager Tineri Antreprenori 2018.

Programul se va încheia cu prezentarea planurilor de afaceri în fața unui juriu, iar câștigătorii vor primi premii din partea partenerilor, constând în traininguri, consultanță specializată, programe de teambuilding și multe altele.

Mai multe detalii despre program găsiți aici.