Ediția a patra a taberei are loc în perioada 11-14 octombrie la Poiana Brașov, la Hotel Boutique Royal, iar participanții vor avea la îndemână tool-urile necesare pentru a putea să-și dezvolte skill-urile de antreprenori.

Încă de la ediția cu numărul 3 a taberei Startup Your Life am schimbat conceptul și avem și de această dată, pe lângă trainerii care ne-au fost aproape încă de la început (Ana-Maria Udriște, Gabriela Bejan), mentori noi care vă vor învăța cum să aveți la îndemână cele mai bune unele pentru a vă promova mai bine, pentru a vedea dacă modelul de business este potrivit pentru afacere, sau cum să găsiți piața potrivită pentru business-urile voastre. În cadrul sesiunilor Learn from the Best vom afla cum au reușit să treacă peste piedici antreprenori cu mult mai multă experiență.

În plus, pentru că tabăra se va desfășura pe parcursul a 4 zile, vei avea ocazia să stai de vorbă cu mentorii și trainerii prezenți și în afara workshop-urilor pe care le susțin, să afli sfaturi valoroase din partea lor și să-ți creezi conexiuni. Startup Your Life are două componente esențiale: ceea ce înveți la workshop-urile unde stai cu laptopul sau carnețelul ca să iei notițe, dar și networking-ul.

Înscrie-te aici la Startup Your Life, ediția a patra

Și pentru că am menționat antreprenorii experimentați și mentorii noi pe care-i vom avea alături de noi și de voi la ediția cu numărul 4 a taberei de antreprenoriat și leadership Startup Your Life, este momentul să vă spunem și cine sunt cei mai buni de la care veți învăța de data aceasta.

Startup Your Life - learn from the best

Felix Pătrășcanu este unul dintre fondatorii FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din România, un business de peste 130 de milioane de euro, cu aproape 6.000 de angajați și aproape 200.000 de expediții în fiecare zi. La Startup Your Life, Felix Pătrășcanu, care a fondat FAN Courier alături de frații Adrian și Neculai Mihai, va vorbi despre experiența sa de business, despre valorile care îl conduc și despre cum poți să construiești un business durabil în țara noastră.

Pătrășcanu a absolvit Facultatea de Drept în 1994. În același an începe colaborarea cu o firmă de curierat, urmând ca după 3 ani să pună bazele actualei companii FAN Courier, alături de frații Adrian și Neculai Mihai. Felix Pătrășcanu a fost desemnat în 2014 Antreprenorul Anului în cadrul celei de-a noua ediții a galei Business Review, precum și Manager of the Year, acordat de Govnet în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat 2014. Totodată, Pătrășcanu a făcut în vara anului trecut și prima investiție în domeniul medical, lansând clinica de neurologie integrată Neuroaxis.

Irina Scarlat, country manager Revolut, vă va vorbi despre cum să analizați piața ca să nu lansați un produs pe care nu-l vrea nimeni.

Irina are peste șapte ani de experiență în tehnologie, marketing și managementul proiectelor și al echipelor. Spirit antreprenorial, conduce operațiunile Revolut în România și se asigură că ajută românii să fie din nou în control atunci când vine vorba de bani.

Înainte de a se alătura echipei Revolut, Irina a condus echipa de marketing a Uber în România, a definit strategia la nivel local și s-a implicat activ în diferite inițiative strategice la nivel regional. Printre realizările sale se numără lansarea a trei orașe noi, creșterea numărului de utilizatori de peste zece ori și dezvoltarea echipei de marketing de la zero. Este un cetățean global care a trăit, studiat și lucrat în șapte orașe din Europa și Statele Unite și vorbește fluent patru limbi străine.

După cum spuneam, la Startup Your Life, Irina va vorbi despre product/market fit sau cum te asiguri că dezvolți un produs pe care îl vrea și altcineva în afară de părinții tăi și pentru care oamenii sunt dispuși să plătească.

Ia-ți de aici biletul pentru o nouă ediție Startup Your Life

Alex Dona, managing partner la Times New Roman, care va avea o sesiune Learn From The Best, în care va povesti despre parcursul său și va oferi trucuri de management participanților.

Cu un background de vânzări și business management, Alex Dona a trecut de la poziția de Group Sales Director și apoi membru în board-ul Sanoma Hearst la Managing Partner al Times New Roman. A intrat în afaceri prin anii ’90, printr-o firmă la care unul dintre asociați era cumnatul său (firma închiria spații comerciale situate la parterul blocurilor). A urmat, în cariera sa, o scurtă perioadă petrecută la o firmă care vindea aparate auditive, o colaborare la OTV, vânzarea de publicitate la Money Channel și recrutarea de către Sanoma Hearst, în poziția de group sale director și, mai apoi, membru în board.

În timpul liber care i-a mai rămas (sau pe care și-l face) e ambasador HOSPICE Casa Speranței și fondator al festivalului de rock „Lupii Liberi”, de lângă Râșnov.

Andrei Dumitrașcu a fost multă vreme marketing manager la PepsiCo. Apoi a decis să schimbe lucrurile, să plece într-un sabatic și acum a devenit CEO al Breslo.ro.

Andrei îmbină experiența în multinaționale, cu cea la cârma unor afaceri de tip startup. E cunoscut ca un lider și a studiat Dreptul Comerțului Internațional. A fost pentru mai bine de 10 ani în echipele de marketing de la Danone și PepsiCo, la ultima conducând departamentul. Are background în branding, business development, coaching și leadership.

La tabăra Startup Your Life, Andrei vă va vorbi despre ambele sale experiențe, de om de corporație și lider al unui marketplace de produse handmade, și despre ce înseamnă să îți restartezi cariera, în cadrul sesiunii Learn from the Best.

De ce să te înscrii și cât te costă?

Tabăra Startup Your Life are două opțiuni. La 350 de euro poți să iei un bilet de 4 zile ce acoperă cazarea într-o cameră dublă (două persoane în cameră în paturi separate), mâncarea și băuturile. La 450 de euro ai o cameră single (în care stai doar tu), mâncarea și băuturile.

Vezi aici ce poți să înveți la Startup Your Life și de ce să vii alături de noi în tabără.

Citește și:

Tabăra Startup Your Life – învață cum să-ți promovezi afacerea în 2019

Românii care dezvoltă inițiative de blockchain și mobilitate

De la geeks la programatori care rezolvă probleme de business cu soluții informatice

Românul care îți pune banii la încheietură: Aviciado, portofelul-brățară

Tabăra Startup Your Life: cel puțin 3 moduri să te promovezi în online

Tabăra Startup Your Life: învață de la cei mai buni cum să-ți conduci echipa

De la ”Problem/Solution Fit” la ”Product/Market Fit” sau cum construiești o bază solidă pentru afacerea ta