1. Începe de la nevoie. Nu are niciun sens să te gândești la cum ai putea folosi o soluție digitală, sens are să te gândești ce are nevoie organizația și de acolo să găsești soluțiile. Este important capătul de la care începe procesul.
  2. Pentru persoanele și echipele non tech, nu e nimic de speriat în digitalizare. Nimic.
  3. Orice proiect digital are nevoie și de un proiect pentru managementul schimbării. Este posibil să găsești cele mai bune soluții dar nimeni să nu le folosească.
  4. Digitalizarea este un tren care a plecat deja de pe loc, vestea bună este că la noi nu are încă viteza foarte mare. Momentan însă, nu este anunțat niciun alt următor tren.
  5. Focus on what matters, e ușor să ne concentrăm pe victorii mici și să nu mai vedem pădurea de copaci, lucru deseori letal pentru un IMM.

De la cel mai simplu utilizator până la business-urile mari, măcar odată te vei întâlni cu produsele Microsoft, partenerul nostru în acest proiect și un partener al IMM-urilor din România.

Cu Microsoft 365 pentru firme, afacerile reușesc să își gestioneze afacerea în Cloud, reunind cele mai bune aplicații Office, servicii de muncă în paralel și gestionarea mai multor dispozitive. Ai de la servicii Office, până la email, calendare, posibilitatea de a face întâlniri cu până la 250 de utilizatori pe Microsoft Teams, esențial în această perioadă în care munca de la distanță a devenit o obișnuință.

Serviciile Microsoft reușesc să ofere și inteligență de business, prin date și rapoarte, iar prin programul Microsoft for Startups, compania caută acele startup-uri B2B care pot să crească și să facă afaceri în Cloud alături de business-uri din toată lumea.