Pe lângă acele companii, precum Apple, Google, EY sau Bank of America, care au anunțat că renunță la una dintre cerințele importante pe care le aveau pentru candidați, și anume necesitatea unei diplome care să ateste absolvirea unei facultăți, sunt mulți angajatori care oferă joburi pe care le poți face din fața calculatorului, chiar din confortul casei tale, pe salarii anuale de câteva zeci de mii de euro. Iată câteva de astfel de exemple.

Marketing manager – salariu anual mediu de 54.000 de euro

Un simplu anunț de job pentru un marketing manager spune că se caută oameni care să aibă experiență în zona B2B, în realizarea conținutului, să poată să realizeze și să implementeze strategii și campanii de marketing. Iar una dintre cele mai importante facilități oferite, pe lângă salariul atractiv, este de a face acest job de acasă, din fața calculatorului personal.

Joburi de acasă– software developer – salariu mediu anual de 60.000 de euro

Deși la prima vedere nu pare, există un deficit foarte mare de angajați în sectorul IT. Așa că, pe lângâ jobul pe care îl aveți în mod normal, ați putea încerca și un job în IT, lucrând la proiecte punctuale chiar din fața calculatorului de acasă. Salariul este unul extrem de generos, mai ales dacă luăm în considerare țara noastră.

Business analyst – salariu mediu anual de 71.000 de euro

Dacă ai experiență în realizarea unui plan de afaceri sau a unei analize prin care identifici oportunitățile sau problemele cu care se confruntă o afacere, poți găsi proiecte care să-ți permită să lucrezi chiar din fața calculatorului tău de acasă pentru un salariu foarte bun. Angajatorii sunt flexibili în ceea ce privește locul de unde lucrezi, însă nu și în privința experienței anterioare din domeniu.

Găsiți aici și alte exemple de joburi pe care le poți face de acasă. Dacă aveți nevoie de inspirație, vedeți și câteva exemple de joburi de freelanceri - ce să lucrezi în 2018 din fața calculatorului.