În cazul în care îți dorești flexibilitate, să lucrezi din fața calculatorului de acasă, sau din cafeneaua de la colț, fără să dai socoteală unui anume șef sau să mergi în vacanțe oricând vrei am găsit câteva joburi de freelancer pe care le poți face în acest an. Plaftorma flexjobs.com are o serie de joburi listate atât pentru cei care doresc să lucreze de la birou pentru companii din întreaga lume, cât și pentru cei care preferă proiecte de freelancing ce implică, sau nu, relocarea. Iată câteva dintre ele.

Profesor de engleză

Dacă știi engleza la perfecție și nu te deranjează să-i înveți și pe alții, se caută un profesor de engleză pentru copii – jobul este listat sub denumirea Online ESL Teacher (English as a Second Language). Se oferă training și se cere ceva experiență în predare. Contractul este unul part-time, flexibil și se dau până la 22 de dolari/oră.

Joburi freelancer - Full-Stack Developer

Dacă ești expert în Wordpress și vrei să ai o colaborare pe care să o faci din fața calculatorului, acest job este perfect pentru tine. Contractul este pe termen lung, full-time și se cere experiență de cel puțin 3 ani în domeniu.

Fotograf

Ai talent la fotografie și ești în stare să mânuiești orice cameră foto profesională? Foarte bine, pentru că se caută un fotograf pentru un job de freelancer. Trebuie să faci ședințe foto pentru conținut editorial și să fii dispus să călătorești.

Joburi de freelancer - Software Engineer

Candidatul ideal are experiență în Javascript și va lucra ca Senior Test Automation Software Engineer pentru aplicații native de Android și iOS. Contractul este pe termen lung și full-time.

Developer C#

Dacă vă doriți să vedeți cum e viața și prin alte țări, puteți lucra ca developer pentru o companie din Bruxelles care caută oameni care știu C# și XAM pentru dezvoltarea unei aplicații pentru sectorul energetic.

HR Specialist – joburi freelancing

Un specialist în resurse umane se caută pentru companie din Basel. Contractul se derulează pe o perioadă de un an, iar candidatul ideal trebuie să fie fluent în engleză și germană și să fie capabil să pună în aplicare politicile și strategiile departamentului de resurse umane.

Content writer specializat pe jocuri video

Dacă știi tot ce mișcă pe segmentul jocurilor video și ești bun la scris, acesta este jobul ideal. Poți lucra de oriunde, din fața calculatorului, și va trebui să realizezi materiale de interes pentru alți pasionați de gaming.