Arggo Consulting este unul dintre partenerii principali Microsoft Romania, livrând soluții precum NAV, AX, CRM, Power BI, Office 365, Azure și dispunând totodată și de soluții proprii de business de viitor, precum SMB Power Package, BPM, Heavy Machinery, Sales 365.

Echipa Arggo Consulting oferă soluții, găzduite în Cloud sau on-premise, celor peste 140 de clienți actuali din industrii precum Real Estate, Agricultură, Servicii, Producție, F&B, Distribuție, HORECA și Utilități. Toate soluțiile Arggo Consulting urmăresc în primul rând eficientizarea proceselor și reducerea costurilor.

Pornind de la expertiza din ultimii ani în implementarea de soluții mari de ERP on premise, compania a evoluat, iar începand cu anul 2017, creează soluții în modelul de software as a service găzduite în cloud pentru companii, indiferent de mărimea acestora.

Printre cele mai recente produse dezvoltate și implementate în modelul de software as a service și găzduite în cloud se numără Sales 365, Legal 365, SMB Power Package, Real Estate Solution și Heavy Machinery Solution.

Sales 365 este o soluție CRM dedicată gestionării proceselor din cadrul echipelor de vânzări, în timp ce Legal 365 se adresează firmelor de avocatură sau avocaților independenți și dispune de organizare de proiecte, facturare, stocare de date și informații, toate sub umbrela unui sistem de securitate bine definit. Soluția de Real Estate, lansată în luna decembrie, este prima soluție end-to-end de pe piața din România dedicată companiilor din Real Estate și conține funcționalități precum automatizarea tranzacțiilor lunare, managementul contractelor și accesul la rezultate în timp real. Tot în luna decembrie a fost lansată și soluția Heavy Machinery, dedicată companiilor care produc, distribuie si/sau livrează servicii de mentenanță a utilajelor grele. Soluția SMB Power Package se adresează IMM-urilor si îmbină beneficiile unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning) premium cu servicii de contabilitate.

Portofoliul Arggo Consulting cuprinde un număr considerabil de clienți, printre care branduri predominante pe piața din România precum: Dedeman, Titan Machinery, Blue Air, Sheraton, Pizza Hut, ING Bank Romania, BSB Fashion. În prezent, compania inovează prin intermediul unor noi strategii de consultanță și dezvoltarea de noi produse și servicii pentru clienții actuali și viitori.

În anul 2017 compania a prezentat o schimbare și în rândul numărului de angajați, de la 28 în anul 2016 la peste 45 în prezent. Prin extinderea portofoliului de clienți a crescut implicit și volumul de cereri și nevoi, iar Arggo Consulting caută în prezent candidați potriviți pentru următoarele funcții: Sales Representative, BPM Developer si Web Designer.