Cognizant Softvision, una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale active și la nivel local, deschide un nou studio în Timișoara.

”Modelul nostru Studio eXPerience are o abordare centrată pe fiecare dintre noi, fie că suntem clienți sau angajați Cognizant Softvision. Aducem oamenii mai aproape de dezvoltarea produselor noastre, prin eliminarea zidurilor care există în mod tradițional între producție și talent”, spune Raul Petrașcu, Head of Communities Romania & Timisoara Studio Manager.

La nivel național, compania are studiouri în Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Baia Mare și peste 2500 de angajați.

”Angajăm constant oameni pasionați, iar acum în hub-ul nostru din Timișoara avem aproape 400 de angajați, inclusiv colegi care lucrează doar remote în orașe precum: Arad, Hunedoara și Craiova. Recrutăm activ profesioniști din toate tehnologiile, de la Java, la Full Stack Web, .NET, DevOps, Mobile, QA, precum și Business Analysts, Project Managers etc. În acest moment, recrutăm la nivel național, înțelegând că oamenii nu trebuie să lucreze fizic în studiourile noastre. Le dăm putere să aleagă o experiență de lucru hibridă care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață”, a declarat Raluca Dolan, Director HR Cognizant Softvision.

În Timișoara, precum și în toată România, angajații colaborează la nivel global cu colegi din Statele Unite, Argentina, India, Filipine, Australia și alte colțuri ale lumii, lucrând la proiecte pentru companii de talie mondială.

Specialiștii Cognizant Softvision furnizează soluții transformatoare pentru toate industriile, cum ar fi serviciile bancare și financiare, asigurări, farmacie și științe medicale, auto și retail.

Puteți aplica pentru roluri deschise în Cognizant Softvision aici.