Produsele resigilate sunt produse care au fost expuse în showroomuri sau care au fost cumpărate și returnate de alte persoane. Au ambalajele originale deschise și uneori au zgârieturi fine pe unele suprafețe. Sunt tot produse noi și beneficiază de garanție integrală, iar mai jos am pregătit o listă cu trei laptopuri resigilate care merită toți banii.

Înainte de a enumera laptopurile resigilate găsite de noi, n-ar strica să știi că eMAG are o campanie numită ”Weekend Superstars” care vine cu reduceri de până la 40% la o gamă largă de produse. Toată oferta este disponibilă aici.

Pentru cei care își doresc performanțe foarte bune de la un laptop, dar și portabilitate crescută, am ales un model 2-în-1 de la ASUS. Are un preț chiar decent pentru specificațiile pe care le oferă, iar acestea sună cam așa: display full HD de 13,3 inchl, procesor Intel Core i7-7500U, 8GB memorie RAM și SSD de 256GB. Este un dispozitiv capabil chiar și de editare foto destul de intensă, poate chiar și de un pic de editare video. Laptopul ASUS din secțiunea de resigilate beneficiază de o reducere considerabilă și poți afla mai multe detalii despre el aici.

Un laptop bun pentru birou este acest model de la HP. Are un display de 15,6 inch cu rezoluție full HD, un procesor Intel Core i5 și 4GB memorie RAM. Are și o placă video dedicată, NVIDIA GeForce 950m, și e bun și pentru editare foto. Spațiul de stocare este de 1TB, iar laptopul este disponibil la reducere aici.

Dacă ești fan Apple, îți poți lua un MacBook Pro resigilat. În secțiunea cu laptopuri resigilate am găsit un Mac cu display Retina de 15,6 inch, procesor Intel Core i7 și 16GB memorie RAM. Spațiul de stocare este un SSD de 256GB, iar placa video este un Radeon Pro 555 cu 2GB memorie RAM. Este modelul Space Grey cu Touch Bar și îl găsești aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.