Huawei MateBook X Pro de 13,9 inch, primul notebook FullView care a marcat începutul ascensiunii Huawei în industria PC, încorporează inovația, inteligența și performanțele remarcabile, într-un design deosebit. Având doar 14,6 mm grosime și cântărind 1,33 de kg, Huawei MateBook X Pro se remarcă drept un dispozitiv destinat în special profesioniștilor aflați mereu în mișcare.

Cu rame subțiri pe toate laturile, ecranul Ultra FullView atinge un aspect ratio de 91% pe Huawei MateBook X Pro. Construit pe tehnologia LTPS, ecranul Ultra FullView de 13,9 inci are un raport de afișare de 3:2 și suportă o rezoluție de 3K (3000x2000), dar și 100% din gama de culori sRGB, oferind o experiență de divertisment mult mai captivantă.

De asemenea, MateBook X Pro beneficiază de tehnologia Fingerprint Power Button, care permite autentificarea rapidă a utilizatorului pe baza amprentei, chiar în momentul pornirii dispozitivului. De asemenea, camera încastrată în tastatură asigură confidențialitatea utilizatorilor și, în același timp, mărind suprafață display-ului.

În plus, MateBook X Pro este echipat cu o baterie generoasă de 57.4Wh. Datorită proprietăților de economisire a energiei dezvoltate de Huawei, utilizatorii se vor putea bucura de o baterie care rezistă timp de 12 ore în contextul redării clipurilor video în format 1080p, 14 ore în sistem de utilizare normală la birou, și 15 ore de navigare pe internet.

Huawei MateBook X Pro va fi disponibil la un preț recomandat de 7.499 lei.

Huawei Matebook 13

Noul Huawei Matebook 13, lansat la începutul săptămânii trecute în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress, se adresează în special absolvenților și tinerilor profesioniști care caută dispozitive puternice la prețuri accesibile.

Datorită tehnologiei Huawei Share 3.0, Huawei MateBook 13 permite conexiuni inteligente cu smartphone-urile.

Huawei MateBook 13 dispune de un afișaj FullView de 3:2, cu opțiune multitouch în 10 puncte și un raport de ecran de 88%. Acesta susține, de asemenea, posibilitatea de a capta screenshots cu ajutorul a trei degete.

Huawei MateBook 13 vine cu o versiune actualizată a tehnologiei Fingerprint Power Button, care integrează senzorul de amprentă digitală în cel de alimentare și care permite pornirea și deblocarea dispozitivului dintr-o singură mișcare. Combinat cu optimizările BIOS, această soluție inovatoare simplifică experiența de pornire a dispozitivului și permite utilizatorilor să folosească imediat notebook-ul.

Huawei Matebook 13 va costa între 3.999 lei și 5.199 lei, în funcție de configurația aleasă.

Huawei Matebook D

Având doar 16,9 mm grosime, Huawei Matebook D de 15,6 inci combină performanța remarcabilă cu designul elegant și un sunet uimitor, transformând distracția sau navigarea pe internet într-o experiență imersivă. Huawei Matebook D beneficiază de un display FHD IPS, rezoluție 1920 x 1080, unghi de vizualizare de 178 de grade și un raport de aspect 16:9.

Huawei Matebook D este disponibil în două configurații, prețul de pornire fiind de 3.399 lei. Mai jos ai prețurile pentru toată gama.