„Dacă erați inventatorii Facebook-ului, ați fi inventat Facebook.” - THE SOCIAL NETWORK

Credința populară spune că nu există idei originale, ci doar aceleași idei executate diferit. Toți au idei, dar numai unii au curajul să-și urmărească visurile și să-și asume riscuri, să răspundă provocărilor. Dacă sunteți încrezători, curajoși și suficient de înțelepți pentru a vă urma inima, puteți obține succesul adevărat.

„Nu lăsa pe cineva să-ți spună că nu poți face ceva. Nici măcar eu. Ai un vis, trebuie să-l protejezi. Când oamenii nu pot face ceva ei înșiși, îți vor spune că tu nu poți s-o faci. Vrei ceva, du-te după el. Punct.” - PURSUIT OF HAPPINESS

Oamenii dau vina pe noroc și circumstanțe atunci când nu primesc ceea ce își doreau. Dar trebuie să înțelegi că succesul nu depinde de noroc, este rezultatul contribuției tale la succes. Este reflecția muncii tale, perseverenței, a determinării și a voinței. Lucrurile nu se dau ușor, dar trebuie să îți spui să te ridici și să faci tot ce este necesar pentru a-ți atinge scopul.

„Singurul lucru care stă între tine și obiectivul tău este povestea cu prostii pe care continui să ți-o spui pentru faptul că nu îl atingi.” - THE WOLF OF WALL STREET

Nu îți mai căuta scuze despre motivele pentru care poți avea succes, în schimb fă pașii necesari. Vei cădea, vei eșua, dar te vei ridica din nou. Nu te opri din a încerca noi modalități și idei. Dacă este nevoie, schimbă drumul, dar nu și destinația. Cu siguranță vei obține ceea ce îți dorești de la viață.

„O să-i fac o ofertă pe care nu o poate refuza.” - THE GODFATHER

Construiește o rețea de oameni puternici, o comunitate de oameni care să-ți rămână alături în vremurile proaste. Nu fi impulsiv și nu lăsa emoțiile să-ți întunece judecata. Scoate ego-ul și emoția din ecuație. Nu îți trata concurenții cu superficialitate, ci planifică-ți mișcările, află care sunt limitele lor și mereu cu un pas înainte.

„Pentru că oamenii care sunt destul de nebuni să creadă că pot schimba lumea, sunt cei care o schimbă.” - STEVE JOBS

Nu te forța să îți limitezi imaginația. Visează măreț. Cârcotașii vor vorbi pentru ei, dar tu lasă succesul tău să vorbească pentru tine. Nu te lua întotdeauna după tendințe, ci fii tu acela care stabilește trendurile.

„Deci, stăteam astăzi în cabina mea și mi-am dat seama că, de când am început să lucrez, fiecare zi a vieții mele a fost mai rea decât cea dinainte. Asta înseamnă că în fiecare zi în care mă vezi este în cea mai proastă zi din viața mea.” - OFFICE SPACE

Un loc de muncă obișnuit îți poate oferi un salariu satisfăcător, dar dacă nu ești fericit, nu te lua după mulțime. Ascultă-ți inima, întreabă-te ce îți dorești să faci și fă-o. Deși sună a clișeu, viața e scurtă și nu merită să irosești nicio zi făcând ceea ce nu îți aduce satisfacție, mai ales când există atât de multe oportunități.