Boxele wireless portabile redau la 360 de grade un sunet puternic și cu un bass pătrunzător. Acestea sunt disponibile în două variante cu un desing inspirat din cele două modele celebre de mașini folosite în competiții.

Designul boxei MEGABOOM McLaren MCL33 Edition este inspirat din modelul McLaren 2018 Challenger și integrează culoarea clasică Papaya Orange, culoarea originală folosită de McLaren pentru mașina cu care a concurat pentru prima dată la Formula 1, acum 50 de ani.

MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition a fost creată după modelul iconic, MP 4/4, cea mai de success mașină de Formula 1 din toate timpurile, cu 15 premii câștigate din 16, în anul 1988.

Printre caracteristicile principale ale celor două boxe se enumeră rezistența la apă (certificare IPX7), rezistența ridicată la intemperii, durata de viață de până la 20 de ore și o rază de acoperire Bluetooth de 30 de metri. În plus, cu boxa MEGABOOM există posibilitatea de a conecta până la 150 de alte boxe Ultimate Ears BOOM, BOOM 2 și MEGABOOM, prin funcția Party Up, redând, astfel, un sunet mai puternic.

Preț și disponibilitate

Cele două boxe vor fi disponibile pe ultimateears.com, Amazon, MediaMarkt și platformele globale McLaren, la un preț recomandat de 249 de euro. Aplicația gratuită pentru boxele Ultimate Ears MEGABOOM este disponibilă pentru iPhone pe App Store și pentru Android pe Google Play.