Noul ThinkStation P320 Tiny oferă certificare Independent Software Vendor (ISV) pentru a asigura faptul că aplicațiile de importanță critică ale clienților rulează fără probleme pe un dispozitiv incredibil de mic, cu un volum de doar un litru. Oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) include un model de abonament complet personalizabil, cu preț fix, care combină elementele hardware și serviciile într-o singură soluție. Conceput pentru a elimina efortul de cumpărare, transportare și administrare a echipamentelor IT, PCaaS îmbunătățește eficiența ciclului de viață al produsului și reduce costul total de proprietate.

ThinkStation P320 Tiny: cea mai mică stație grafică cu certificare ISV din lume

Spațiile grafice devin o investiție tot mai valoroasă din punct de vedere imobiliar, prin urmare este necesar ca acestea să fie la fel de adaptabile și performante în orice spațiu. ThinkStation P320 Tiny folosește la maximum spațiile mici și oferă puterea pe care o aștepți de la o stație grafică. Ușor de configurat și compatibilă cu accesoriile Lenovo ThinkCentre Tiny, P320 Tiny se folosește de puterea oferită de cele mai noi procesoare Intel® Core i și se bazează pe placa grafică NVIDIA® Quadro® Graphics pentru a atinge certificarea ISV și pentru a livra performanța cerută de o gamă de aplicații profesionale. Fie că e vorba de dezvoltarea celor mai noi și inovatoare produse, conceperea unui zgârie-nor la cele mai înalte standarde sau educarea antreprenorilor viitorului, P320 Tiny asigură performanța necesară pentru mediul de business într-un format mic, astfel încât stațiile grafice să funcționeze la capacitate maximă chiar și în cazul spațiilor extrem de limitate.

Procesul de administrare a infrastructurii IT este mai simplu cu PC as a Service

Pe măsură ce noile generații de angajați familiarizați cu tehnologia încep să prioritizeze flexibilitatea dispozitivelor și mobilitatea în mediul de lucru, organizațiile își adaptează modul în care abordează și administrează tehnologia disponibilă la locul de muncă. Orientarea către echipamente IT agile, Choose Your Own Device și sinergia dispozitivelor multiple modelează viitorul nostru în personalized computing. PC as a Service (PCaaS) răspunde la această schimbare prin simplificarea finanțării, transportului, managementului și procesului de radiere a echipamentelor IT prin integrarea lor într-o singură soluție configurabilă cu un preț lunar fix. Companiile pot selecta tablete, laptopuri, desktopuri, stații grafice sau software și servicii, ceea ce oferă utilizatorilor finali acces la o gamă mai largă de dispozitive din care pot alege și permite investițiilor de capital să crească odată cu businessul.

Centre de date adaptabile la viitor

Noul portofoliu ThinkSystem, complet transformat, bazat pe procesoare Intel® Xeon® Scalable, reunește serverele, soluțiile de stocare și sistemele tip networking sub un singur brand unificat, care reprezintă standardul de referință din industrie. ThinkAgile reprezintă un portofoliu cu totul nou de soluții definite de software, construit pe baza platformelor ThinkSystem de la Lenovo: se adaptează nevoilor IT în schimbare și, în același timp, reduce complexitatea și costurile generate de depozitele de date din sistemele IT tradiționale. Generând rezultate și mai bune atunci când sunt folosite împreună, portofoliile ThinkSystems și ThinkAgile le permit clienților să pună bazele unui centru de date adaptabil la viitor, caracterizat prin:

  • Simplitate: Deseori, clienții consideră că progresul tehnologic și capacitățile IT avansate se asociază cu complexitatea și confuzia. Noul portofoliu ThinkSystem de servere, soluții de stocare și networking le permite clienților să răspundă acestor probleme, oferindu-le capacitatea de a simplifica infrastructura IT. Acest lucru conduce la creșterea nivelului de servicii asociate operațiunilor de centre de date, care se reflectă direct în creșterea afacerii. În același timp, suntem convinși de faptul că clienții nu trebuie să își bazeze alegerea pe teama că ar putea rămâne prizonierii unui furnizor sau că nu ar putea scala tehnologia ca răspuns la un volum de activitate mai mare. Portofoliul ThinkSystem a fost proiectat pentru a se plia perfect pe orice sistem în care organizația a investit anterior, fără să necesite schimbarea completă a arhitecturii centrului de date. ThinkSystem combină tot ce au mai bun Systemx de la IBM și franciza Lenovo ThinkServer într-o soluție unică, bazată pe un număr de peste 150 recorduri ale serverelor x86 la nivel mondial: numărul unu ca grad de satisfacție a clienților și numărul unu ca fiabilitate.
  • Agilitate și flexibilitate: În actualul context competitiv, clienții trebuie să utilizeze rapid informațiile alimentate de date pentru a rafina aplicațiile, iar experiența oferită clientului devine elementul vital într-o lume în care companiile se luptă să descopere noi avantaje competitive pe o piață unde numărul jucătorilor este în continuă creștere. Portofoliul Lenovo ThinkAgile face ca soluțiile integrate să se adapteze acestor nevoi de tehnologie și de afaceri în schimbare, furnizând viteza, managementul simplificat și agilitatea serviciilor cloud, dar păstrând în același timp elementele atât de valoroase ale controlului și guvernanței infrastructurii IT deținute de client. Soluțiile pre-integrate, pre-încorporate și pre-testate furnizează noi capabilități robuste pentru centrele de date ale clienților, inclusiv managementul automat al ciclului de viață, reducerea costurilor totale aferente proprietății și reducerea resurselor IT necesare pentru întreținerea platformei. Aceste soluții includ seria ThinkAgile SX pentru Microsoft Azure Stack, precum și soluțiile ThinkAgile SX de tip rack care integrează lucrul în rețea cu hiperconvergența, oferind astfel clientului o experiență omogenă. Deoarece Lenovo nu este grevat de compatibilitatea cu soluțiile de rețea și stocare deja existente, clienții sunt siguri că pot avansa rapid pe sistemul definit de software și că, în același timp, pot beneficia de integrarea perfectă cu infrastructura deja existentă.
  • Adaptare la viitor: Având în vedere că viteza inovației tehnologice va continua să crească, clienții vor avea din ce în ce mai mult nevoie de flexibilitate pentru a se adapta schimbărilor și de siguranța că infrastructura pe care o implementează astăzi rămâne relevantă pentru nevoile lor viitoare. Am conceput soluțiile ThinkSystem și ThinkAgile, cum ar fi soluțiile de HCP oferite de ThinkSystem SD530, pentru a susține operații diverse, precum aplicațiile extinse de analiza datelor, HCP, inteligența artificială și cele mai largi medii hiperscalabile.