Moto G5S este un telefon realizat în întregime din metal, respectiv dintr-o singură bucată de aluminiu de calitate superioară. Noul Moto G5S îți oferă independență față de sursele de curent, datorită acumulatorului de 3000 mAh care asigură energie suficientă pentru întreaga zi. Bateria se încarcă rapid datorită funcției de încărcare TurboPower, prin care vei obține până la 5 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.

Moto G5S integrează o cameră de 16 MP de înaltă rezoluție, care include sistemul „phase detection autofocus” (PDAF). Camera frontală are 5MP cu unghi larg și flash LED.

Moto G5S are un ecran vibrant de 5.2” Full HD. Sub acesta se află un procesor cu opt nuclee, 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Cititorul de amprente îți oferă posibilitatea de a realiza mai multe lucruri pe Moto G5S: deblochează telefonul, navighează cu ușurință pe ecran cu mișcări de swipe sau apăsare, utilizează funcția One Button Nav sau plătește direct de pe mobil. De asemenea, telefonul Moto G5S include și cele mai recente Moto Experiences, printre care Night Display și Quick Reply. Află mai multe despre aceste experiențe exclusive prin aplicația Moto.

Pentru cei care doresc cele mai bune caracteristici ale gamei Moto G, versiunea Moto G5S Plus este ideală. Moto G5S Plus oferă o serie de specificații care erau până acum rezervate doar smarphone-urilor premium, precum camerele duale de 13MP și software-ul special de optimizare a pozelor. Modul de focalizare selectivă îți permite să realizezi cu telefonul portrete asemănătoare celor profesioniste, adăugând un efect extraordinar de fundal neclar. Sau te poți juca cu funcția de alb și negru selectivă sau cu cea de înlocuire a fundalului astfel încât să oferi pozelor un aspect cu totul nou. Și, dacă ai obosit să faci mereu aceleași selfie-uri, camera frontală de 8 MP cu unghi larg integrată pe Moto G5S Plus are flash LED și un nou mod panoramic pentru a capta cât mai multe elemente.

Moto G5S Plus are un ecran de 5.5” Full HD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz, capabilități grafice puternice și suport pentru 4G LTE pentru a rula toate aplicațiile preferate fără a reduce viteza. Memoria RAM este de 3GB, pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare, sau de 4GB, pentru versiunea cu 64GB spațiu de stocare. Bateria este tot de 3.000mAh, iar acumulatorul îl poți alimenta rapid cu încărcătorul TurboPower, care oferă până la 6 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.

Moto G5S va costa aproximativ 249 de euro, iar Moto G5S Plus va ajunge la aproximativ 299 de euro, însă nu știm exact când îl vom vedea pe piața din România. Moto G5, în versiunea standard, sunt disponibile aici.