Lenovo Yoga C630 WOS este primul laptop Lenovo cu procesor Snapdragon 850. Procesorul Snapdragon 850 este construit special de Qualcomm pentru laptopuri cu Windows și, mulțumită acestui aspect, promite o autonomie enormă: bateria ar trebui să țină până la 25 de ore, în anumite condiții de utilizare.

Pe lângă procesorul Snapdragon, cei de la Lenovo au introdus în Yoga C630 WOS și 8GB memorie RAM, dar și 256 de GB spațiu de stocare. Există și o versiune mai ieftină, cu 4GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare. Ecranul full HD de 13,3 este tactil și se poate da peste cap, permițând folosirea laptopului pe post de tabletă, și poate fi folosit și în tandem cu un stylus opțional.

Totuși, având în vedere că vorbim despre un laptop cu procesor de smartphone, merită menționat faptul că utilizatorii nu vor primi o versiune full de Windows, ci Windows S. Această versiune a sistemului de operare funcționează doar cu aplicații din Windows Store, nu și cu programe clasice.

Laptopul este foarte subțire și foarte ușor, iar ca porturi oferă două USB-C, un slot pentru card microSD și o mufă Jack pentru căști.

Performanțele nu vor da pe nimeni pe spate, dar Lenovo Yoga C630 WOS poate fi un laptop secundar grozav pentru cei care vor să aibă mereu la ei un dispozitiv pe care să poată scrie un email sau pe care să redacteze un text.