Apar și primele imagini cu LG G7 ThinQ, care va avea 3 culori - albastru, negru și roz.

La nivelul procesorului, datele arată că LG G7 ThinQ va avea un Snapdragon 845, ca toate telefoanele de top ale anului. În funcție de regiune, va avea 4 sau 6 GB RAM și cel puțin 64 de GB de stocare internă.

Noul flagship ce va fi lansat de LG Electronics va avea un ecran QHD+ FullVision de 6,1 inch (cu rezoluție de 3120 x 1440), capabil de a afișa o luminozitate maximă de 1.000 niți – ceea ce-l face să fie, în prezent, ecranul cel mai luminos și cu cele mai vii culori de pe piață.

Tehnologia Super Bright Display promite să fie ușor de folosit în lumina puternică a soarelui, dar cu o economie de energie cu până la 30% mai mare față de predecesorul său. LG G7 ThinQ se poate adapta automat după șase setări de culoare – Auto, Eco, Cinema, Sporturi, Jocuri și Expert. Modul Auto analizează și identifică automat conținutul drept video, foto, joc sau website și optimizează setările ecranului.

LG G7 ThinQ vine cu o rată de aspect de de 19.5:9, cu un notch (New Second Screen) care poate fi dezactivat, iar noul ecran FullVision de la LG este completat de o ramă cu 50% mai subțire în partea de jos a telefonului față de modelul LG G6.

Camera foto va fi duală și va fi de 16 megapixeli, cu un senzor f/1.6. Bateria va avea 3.000 de miliamperi, iar pe spate va exista un senzor de amprentă sub cameră. Dintr-un comunicat de presă aflăm că difuzorul Boombox Speaker, disponibil în premieră pe modelul LG G7 ThinQ, crește cu peste 6 dB nivelul sonor de bază, oferind, totodată, de două ori mai mult bas.

Urmărește video-ul nostru hands-on cu LG V30S Thinq, un telefon care a inspirat G7.