Jocul românesc Link Twin, prezentat în premieră la începutul verii în cadrul East European Comic Con și Romanian Design Week, este disponibil pe smartphone-urile Samsung, prin platforma Made for Samsung. Lansarea în exclusivitate pe această platformă constituie o premieră, Link Twin fiind primul joc găzduit de programul Made for Samsung.

image002

Link Twin este un joc de puzzle și strategie în centrul căruia se află doi gemeni adorabili, Tom și Illy, plecați în căutarea părinților lor. Printr-un gameplay minimalist, jucătorul are ca scop poziționarea celor doi gemeni concomitent într-un nivel, astfel încât fiecare dintre ei să corespundă uneia dintre ieșirile din nivelul respectiv.

Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, de-a lungul celor 200 de niveluri, va descoperi noi tehnici și soluții logice pentru a finaliza fiecare puzzle, jocul devenind astfel mai complex cu fiecare capitol.

Prin programul Made for Samsung, lansat la începutul acestui an, dezvoltatorii de aplicații și, mai nou jocuri indie, primesc suport tehnic și de promovare consistent dacă aleg să-și lanseze aplicația sau jocul pe această platformă.

Carbon, primul incubator din Romania care are ca scop sa dezvolte antreprenoriatul din zona de gaming si publisher-ul jocului Link Twin a hotărât ca acesta să fie lansat în prima fază, exclusiv, pe platforma Made for Samsung. „Am decis să lansăm Link Twin în exclusivitate pe Made for Samsung pentru că este deja o platformă extraordinară de promovare a conținutului de calitate, dar și pentru beneficiile care vin în urma acestui parteneriat: suport tehnic pentru joc și o promovare care să asigure atingerea unui număr cât mai mare de utilizatori care să joace Link Twin,” a precizat Cătălin Butnariu, General Manager în cadrul Carbon.

Despre programul Made for Samsung am scris în acest articol și poți afla despre oportunitățile pe care le ai dacă te înscrii cu aplicațiile tale. Link Twin

Jocul va fi disponibil începând cu 26 septembrie 2016 pentru utilizatorii platformelor Android, iOS și Microsoft.

Link Twin este un joc produs de Lorraine, studioul de IP-uri originale afiliat Amber, și publicat de Carbon. Lorraine a creat jocul în timp ce Amber a asigurat partea de deployment și quality assurance și se va ocupa de portarea IP-ului pe alte platforme si live maintenance-ul jocului.

Carbon este primul incubator din România care își propune să dezvolte industria de gaming și a fost creat într-un spațiu al Europei de Est care s-a afirmat în ultimii ani prin numărul tot mai mare al dezvoltatorilor de jocuri. Carbon sprijină antreprenorii regionali din zona de gaming, ajutându-i să creeze jocuri unice și să pună bazele unor businessuri viabile. Incubatorul oferă o finanțare directă de până la 50.000 de dolari pe proiect, precum și servicii personalizate de consiliere, în funcție de necesitățile individuale ale businessurilor.