Situat în apropierea stației de metrou Piața Victoriei, spațiul are o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați și poate găzdui peste 260 de membri, de la startup-uri sau scaleup-uri, și până la companii de mari dimensiuni.

Noul spațiu de coworking din clădirea Bucharest Tower Center, deținută de Globalworth, include atât spații comune de lucru și de tip lounge, care încurajează colaborarea, precum și 23 de birouri private.

”Deschiderea celui de-al doilea spațiu este un nou pas pe care îl facem în această piață promițătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spații pe piața din România, venită de la un mix eclectic de companii și echipe de toate dimensiunile", a declarat Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer al Mindspace.

Designul spațiului de coworking are la bază un mix de elemente deja emblematice pentru Mindspace, precum mobilierul vintage, materialele naturale sau spațiile comune de mari dimensiuni, și piese inspirate de comunitatea creativă locală. Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu. Modul în care spațiul este organizat integrează principiile Design Thinking, astfel încât diferitele zone ale acestuia să fie conectate și cei care lucrează de aici să poată ajunge rapid din orice birou în spațiile comune, încurajând astfel colaborarea.

Beneficiile membrilor Mindspace includ și accesul la săli de ședință, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. În plus, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare.

Citește un interviu pe larg cu Yotam Alroy, cofondatorul Mindspace, despre planurile rețelei, costuri și tendințe pe piața spațiilor de coworking.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, comunitate care include 7 țări și 13 orașe, de pe trei continente. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft.

Mindspace este un furnizor global de spații de co-working creative pentru echipe de toate dimensiunile. Compania operează 28 de spații în locații ”prime” în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel. Cu o atenție sporită pentru detalii și standarde de calitate de neclintit, Mindspace proiectează spații de lucru uluitoare, prin birouri ce cresc productivitatea, spații de relaxare creative, săli de întâlnire complet echipate și bucătării open-space.

Comunitatea globală Mindspace numără deja 14.000 de membri: angajați din companii, startup-uri, echipe de inovație din companii de top din întreaga lume, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori și freelanceri care apreciază evenimentele săptămânale, întâlnirile și beneficiile oferite de spațiile de coworking ale companiei.

Printre membrii Mindspace se numără companii de renume internațional ca Microsoft, Yahoo!, Banca Barclays. Expedia, Schwan-Stabilo, Hertha BSC, Techstars Accelerator și Startupbootcamp.