Spațiul de coworking are o capacitate de peste 730 de persoane cărora le pune la dispoziție de la birouri private și evenimente ce își propun să le ofere membrilor o sursă de inspirație, până la zone de relaxare, prânzuri și clase de yoga.

Membrii Mindspace, fie că sunt companii, startup-uri sau antreprenori, pot alege din cele 61 de birouri private disponibile în Mindspace Business District și se pot bucura de toate facilitățile oferite de spațiu: evenimente special concepute pentru a inspira comunitatea locală, precum conferințe TEDx și atelierele LinkedIn, acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de întâlnire și spații comune, bucătării complet echipate, mese săptămânale. De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

Odată cu lansarea oficială a primului său spațiu de coworking din România, Mindspace anunță și planurile sale pentru următoarea locație din București: Mindspace Victoriei. Amplasat în una dintre cele mai cunoscute clădiri din centrul Bucureștiului, Globalworth Bucharest Tower Center, Mindspace Victoriei va fi inaugurat pe 1 aprilie și va oferi celor peste 200 de membri spații de lucru cu o suprafață totală de 1.950 mp, distribuită pe două etaje. Compania va deschide și un al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

Citește un interviu pe larg cu Yotam Alroy, cofondatorul Mindspace, despre planurile rețelei, costuri și tendințe pe piața spațiilor de coworking.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, comunitate care include 7 țări și 13 orașe, de pe trei continente. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft. 94% din membrii globali ar recomanda Mindspace unui prieten.

Mindspace este un furnizor global de spații de co-working creative pentru echipe de toate dimensiunile. Compania operează 28 de spații în locații ”prime” în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel. Cu o atenție sporită pentru detalii și standarde de calitate de neclintit, Mindspace proiectează spații de lucru uluitoare, prin birouri ce cresc productivitatea, spații de relaxare creative, săli de întâlnire complet echipate și bucătării open-space.

Comunitatea globală Mindspace numără deja 14.000 de membri: angajați din companii, startup-uri, echipe de inovație din companii de top din întreaga lume, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori și freelanceri care apreciază evenimentele săptămânale, întâlnirile și beneficiile oferite de spațiile de coworking ale companiei.

Printre membrii Mindspace se numără companii de renume internațional ca Microsoft, Yahoo!, Banca Barclays. Expedia, Schwan-Stabilo, Hertha BSC, Techstars Accelerator și Startupbootcamp.