Moto G5S este un telefon ieftin și bun realizat în întregime din metal, mai exact dintr-o singură bucată de aluminiu de calitate superioară. Noul Moto G5S are un acumulator de 3000 mAh care asigură energie suficientă pentru întreaga zi, iar încărcarea se face rapid.

Moto G5S are un display de 5.2 inch Full HD sub care se află un procesor octa-core de 1.4GHz, 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare.

Moto G5S integrează o cameră de 16 MP care include sistemul „phase detection autofocus” (PDAF). Camera frontală de 5MP are unghi larg și flash LED. Revenind un pic la partea frontală, merită menționat faptul că telefonul dispune de un senzor de amprente, amplasat sub butonul principal, care poate fi folosit pentru a naviga cu ușurință prin meniuri.

Moto G5S Plus aduce o cameră dublă la un preț bun

Moto G5S Plus oferă o serie de specificații care erau până acum rezervate doar smartphone-urilor premium, precum camerele duale de 13MP și software-ul special de optimizare a pozelor. Modul de focalizare selectivă îți permite să realizezi cu telefonul portrete asemănătoare celor profesioniste, adăugând un efect de fundal neclar. Camera frontală de 8 MP cu unghi larg integrată pe Moto G5S Plus are flash LED și un nou mod panoramic pentru a capta cât mai multe elemente.

Moto G5S Plus este și el realizat în întregime din metal și are un ecran de 5.5 inch Full HD. De asemenea, Moto G5S Plus se mândrește cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon de 2.0 GHz, capabilități grafice puternice și suport pentru 4G LTE pentru a rula toate aplicațiile preferate fără a reduce viteza. Moto G5S Plus vine în două versiuni, una cu 3GB memorie RAM și alta cu 4GB RAM. Bateria este tot de 3.000mAh.

Moto G5S și G5S Plus sunt disponibile la eMAG. Moto G5S e aici, iar Moto G5 Plus poate fi găsit aici.