Cele două smartphone-uri fac parte din noua gamă Moto G7, care mai include și modelele G7 și G7 Play.

Moto G7 Plus - lucruri în plus pentru cei pasionați de fotografie

Moto G7 Plus este cel mai dotat smartphone din această nouă gamă mid-range. Acesta vine cu un display generos, de 6,2 inch, de tip Max VIsion cu notch lacrimă și rezoluție full HD. Smartphone-ul arată bine, dând senzația de premium, iar display-ul acoperă o suprafață mare din partea frontală.

Sub display se găsește un procesor Snapdragon 636 care este asistat de 4GB memorie RAM pentru a oferi performanțe mai mult decât decente în browsing, aplicații și gaming. Spațiul de stocare generos, de 64GB, poate fi extins printr-un card microSD de până la 512GB.

Camera este cu adevărat specială pentru un device din această gamă de preț. Moto G7 Plus vine cu o cameră principală dublă, de 16 + 5MP, cu stabilizare optică, cu pixeli de 1,22 microni și f/1,7. Toate aceste specificații ar trebui să se traducă în fotografii nocturne mai mult decât decente, în fotografii de tip portret cu bokeh reușit și în filmări corect stabilizate. Revenim cu impresii mai detaliate curând.

La capitolul baterie Moto G7 Plus nu pare să o ducă prea bine - cu toate că dispune de TurboPower Charging, bateria este de numai 3.000 mAh și e posibil ca autonomia să fie redusă, în combinație cu display-ul de dimensiuni mari.

Moto G7 Power - autonomie de două zile

Din fericire - atât pentru utilizatori cât și pentru Motorola - noua gamă Moto G7 vine cu câte ceva pentru orice nevoie. Astfel, cei interesați în special de autonomie pot opta pentru modelul Moto G7 Power.

Acesta vine cu o baterie de 5.000 de mAh care, în combinație cu display-ul de rezoluție HD, ar trebui să ofere două zile de autonomie la folosire normală.

Ecranul este de 6,2 inch și vine cu un notch mai mare, dar performanțele smartphone-ului sunt similare cu cele ale G7 Plus, având în vedere că și acest model este dotat cu 4GB memorie RAM, iar procesorul este un Snapdragon 632.

Camera pentru G7 Power nu este duală, ci vorbim despre un singur senzor de 12MP, lipsit și de stabilizare optică a imagini.

Cât costă Moto G7 Plus și Moto G7 Power - prețul în România

Prețul este, cu siguranță, un punct forte când vine vorba despre cele două modele.

Moto G7 Plus va costa 1.399 lei, iar Moto G7 Power va avea un preț de 999 de lei.