Promoția este valabilă în cadrul magazinelor partenere Altex și eMAG, dar și pe site-ul Motorola.

motorola edge 20 lite este un dispozitiv pentru pasionații de fotografie, fiind echipat cu specificații de top, precum senzorul principal de 108MP, cu ajutorul căruia pot fi realizate fotografii clare. Creativitatea nu are limite și beneficiază de funcțiile ultra-wide și Macro Vision ale camerei.

De asemenea, funcția super slow motion a fost introdusă și este momentan disponibilă doar pentru motorola edge 20 pro și motorola edge 20 lite7. Acesta înregistrează 960 de cadre de înaltă definiție pe secundă, de 4 ori mai lent decât funcția slow motion de pe telefoanele Motorola anterioare, astfel încât pot fi observate mult mai bine anumite detalii pe care ochii le pot rata atunci când sunt redate la o viteză normală. Pentru selfie-uri mai bune pe timp de noapte, funcția Low Light AI poate fi utilizată în condiții de lumină redusă. Aceasta analizează automat selfie-ul pentru potențiale îmbunătățiri ale luminozității și ale calității, fără alte modificări de fundal.

Experiența consumului de divertisment, filme, videoclipuri sau jocuri, este îmbogățită de ecranul OLED de 6,7”, de care beneficiază și celelalte telefoane din seria edge 20, disponibile deja în România. Review motorola edge 20 aici.

motorola edge 20 lite oferă un chipset MediaTek eficient din punct de vedere energetic. Cu ajutorul celor 8 GB de memorie3, utilizatorii pot jongla printre aplicații fără efort, menținând totul funcțional în fundal. Bateria de 5000 mAh este una dintre cele mai mari de pe piață pentru telefoanele echipate 5G și oferă două zile de utilizare, doar cu o singură încărcare.

Preț Motorola edge 20 lite

Motorola oferă consumatorilor împreună cu motorola edge 20 lite și o pereche de câști Motorola VerveBuds 800 True Wireless, în perioada de precomandă din intervalul 3-19 septembrie.

Designul căștilor audio wireless oferă un timp de funcționare de până la 6 ore, care poate fi extins cu carcasa de încărcare cu încă 12 ore. Căștile dispun de compatibilitate cu Alexa, Siri și Google Assistant. De asemenea, acestea utilizează egalizatorul de sunet EQ prin aplicația VerveLife pentru o experiență de sunet personalizată. Mai mult decât atât, la designul și la caracteristicile cuprinzătoare se adaugă certificarea sa impermeabilă IPX4, care scutește utilizatorii de riscul deteriorării căștilor din cauza apei. De asemenea, carcasa de încărcare Qi wireless este compacta, fiind ușor transportabilă în orice loc.

motorola edge 20 lite este disponibil începând de astăzi în România, la precomandă, în magazinele partenere Altex și eMAG, dar și online, la prețul recomandat de 1.699 lei. În perioada 3-19 septembrie, la achiziționarea oricărui telefon motorola edge 20 lite, utilizatorii vor primi și o pereche de căști VerveBuds 800 True Wireless.