Mai mult, cei care achiziționează produsul în perioada 5-15 august pentru precomandă, beneficiază de un pachet cadou ce include o pereche de căști BANG & OLUFSEN BeoPlay E8 3rd Gen, True Wireless. Promoția este valabilă în cadrul magazinelor partenere Altex și eMAG.

La evenimentul global de lansare, motorola edge 20 pro s-a diferențiat ca fiind un telefon premium, cu specificații de top, fiind considerat unul dintre cele mai puternice dispozitive Motorola de până în acest moment. Telefonul oferă o experiență de fotografiere mult îmbunătățită, cu o cameră principală de 108MP și unul dintre cei mai mari senzori ai camerei de până acum, dispunând de un format optic de 1/1,5 cm.

În plus, acesta este primul dispozitiv Motorola care are un teleobiectiv periscop pentru cea de a treia cameră foto, o funcționalitate rar întâlnită în această categorie de preț, care orientează lumina la 90 de grade pentru o claritate superioară a imaginii, de la o distanță de 5 ori mai mare. Totodată, dispozitivul este dotat și cu funcția de stabilizare optică a imaginii (OIS).În plus, a fost introdusă opțiunea 50x Super Zoom, care facilitează captarea detaliilor de la distanțe incredibile, dar și posibilitatea înregistrării clipurilor video la o rezoluție incredibilă de 8K, o premieră pentru un smartphone Motorola.

Din ce în ce mai mulți utilizatori își folosesc smartphone-urile ca sursă principală pentru vizionarea de conținut video, de la emisiuni până la clipuri și filme, motiv pentru care motorola edge 20 pro propune un ecran mare de 6,7"Max Vision cu tehnologie OLED pentru o experiență de vizualizare clară. Acest ecran oferă un afișaj de 10 biți, ce asigură un spațiu de culoare de DCI-P3 și îndeplinește standardele HDR10+. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot vedea peste un miliard de nuanțe și culori superbe, redate într-un mod cât mai viu, luminos și realist pe ecran. Pentru prima dată, un telefon Motorola are o rată de refresh a ecranului de 144Hz, care îi ajută pe utilizatorii care urmăresc conținut dinamic, cum ar fi jocurile sau videoclipurile pline de acțiune, să beneficieze de o experiență remarcabilă, mult îmbunătățită, ce este cu 140% mai rapidă față de standardul industriei, unde majoritatea telefoanelor au o rata de refresh de 60Hz, dar și cu 60% mai rapid față de prima generație motorola edge, ce a fost lansată în 2020.

motorola edge 20 pro este cel mai recent dispozitiv din portofoliul Motorola care este echipat cu tehnologia 5G și le oferă utilizatorilor următoarea generație de viteză, Wi-Fi 6. Procesorul rapid Qualcomm Snapdragon 870 asigură toată puterea de care utilizatorii au nevoie. Cu 256 GB spațiu de stocare încorporat , aceștia se pot bucura de mai mult spațiu pentru fotografiile, filmele, jocurile și muzica lor preferată. Mai mult decât atât, telefonul beneficiază de 12GB de memorie de ultimă generație, pentru ca aplicațiile și informațiile utilizatorilor să ruleze fără probleme.

În cele din urmă, pe parte de autonomie, motorola edge 20 pro oferă peste 30 de ore de conectivitate 5G fără a fi nevoie ca dispozitivul să fie încărcat. Și pentru toți cei care au nevoie de o încărcare rapidă, TurboPower 30 oferă 9 ore de putere a telefonului în doar 10 minute de încărcare.

Dispozitivul a fost conceput pentru a răspunde nevoilor generației Z și reinventează modul în care oamenii își împărtășesc experiențele vizuale, punând în prim plan conținutul foto-video. În același timp, setul cadou disponibil la precomandă, ce include o pereche de căști True Wireless BANG & OLUFSEN, vine să susțină modul dinamic și creativ în care se exprimă utilizatorii pasionați și nu numai.

BANG & OLUFSEN oferă utilizatorilor o experiență audio autentică, iar Transparency Mode permite reglarea sunetului căștilor în funcție de împrejurimi. Beoplay E8 3rd Gen livrează o autonomie care poziționeză căștile ca lider de piață. Căștile oferă un timp de redare de până la 7 ore, iar cu carcasa de încărcare, Beoplay E8 3rd Gen oferă până la 35 de ore de redare la un nivel moderat al volumului. O încărcare de 20 de minute oferă 1h și 30min de conținut audio, iar tehnologiile de ultimă generație de la Qualcomm și Bluetooth 5.1 fac ca Beoplay E8 3rd Gen să ofere o experiență rapidă și stabilă, în timp ce consumul bateriei este păstrat la minimum. Nu în ultimul rând, codecurile AAC și Qualcomm aptX asigură un sunet wireless pur, clar pe toate dispozitivele Android și iOS.

motorola edge 20 pro este disponibil începând de astăzi în România, la precomandă, în magazinele partenere Altex și eMAG, dar și online pe www.altex.ro și www.emag.ro, la prețul recomandat de 3.299 lei. În perioada 5-15 august, la achiziționarea oricărui telefon motorola edge 20 pro, primiți și o pereche de căști wireless BANG & OLUFSEN BeoPlay E8 3rd Gen, True Wireless.