Noul moto g pro este echipat cu o cameră bună, ecran imersiv de 6.4” Max Vision, NFC, o baterie de 4000 mAh și, nu ultimul rând, este primul telefon Motorola care vine cu un stylus în pachet.

Construit pentru divertisment și productivitate crescută, moto g pro explorează creativitatea cu ajutorul stylusului încorporat. Este un telefon destinat oamenilor de business, care își doresc ca smartphone-ul pe care îl dețin să faciliteze schimbul de idei și planuri, indiferent dacă sunt la birou sau pe teren.

Spre exemplu, utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Baterie de 4.000 de miliamperi

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI și un senzor principal de 48MP care oferă fotografii mai clare și mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii cu modul Night Vision, iar camera Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. Camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

Sistemul audio de la Dolby livrează un sunet cu 50% mai puternic pentru o experiență audio clară prin difuzoarele stereo duale și amplifică experiența oricărui conținut sau conferință video.

moto g pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare, care oferă productivitate sporită în afara biroului sau în călătorii. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience pentru productivitate crescută, dar și cu Moto Gametime, o funcție complet nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională. moto g pro are un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM.

Preț și disponibilitate

Moto g pro este disponibil în România începând de astăzi pe site-ul Altex la prețul recomandat de 1399 lei.