Redmi 9 este primul smartphone Redmi echipat cu patru camere foto, are un display FHD+ de 6.53’’ Dot Drop și vine cu certificare TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră și protecție Corning Gorilla Glass.

Redmi 9 este echipat cu procesor MediaTek Helio G80 SoC, care oferă o performanță îmbunătățită cu 207%* față de modelul anterior. Împreună cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh și suportă încărcare rapidă de 18W,

Spatele are o culoare în gradient și textură antiamprentă. Pe partea din spate are un senzor de amprentă cu formă circulară poziționat sub camere, care urmează linia de design a seriei Redmi.

Smartphone-ul este dotat cu o mufă de 3.5mm pentru căști, infraroșu și NFC multifuncțional**. De asemenea, telefonul are dual SIM și un slot suplimentar pentru microSD.

Redmi 9 va fi disponibil în 3 variante de culoare: Carbon Grey, Ocean Green și Sunset Purple. Dacă vrei un telefon similar poți să citești review-ul nostru pentru Redmi Note 9.

Telefonul este disponibil la un preț recomandat de 699 lei pentru varianta de 3GB+32GB iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 749 lei. Cei care se grăbesc primesc o reducere de 50 lei.

Oferta este disponibilă pe canalele de vânzare specializate începând cu data de 2 iulie.