Telefonul pliabil primește actualizare la Android 10 și odată cu asta și un nou software pentru ecranul mic Quick View.

Actualizarea razr la Android™ 10 îmbunătățește în mod semnificativ funcționalitatea afișajului Quick View, oferind o experiență de utilizare extinsă, versatilă și utilă, bazată pe feedback-ul clienților.

razr permite accesarea contactelor preferate fără a deschide telefonul, printr-un simplu gest de swipe stânga pe afișajul Quick View. În plus, este mai ușor să citești și să răspunzi la mesaje cu ajutorul noului Smart Replay sau a tastaturii Quick View.

Motorola a extins funcțiile camerei Quick View pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a face selfie-uri în și mai multe moduri, atunci când dispozitivul are clapeta închisă. Group Selfie, Portret Mode, Spot Color și altele, acum toate sunt disponibile odată cu actualizarea razr la Android 10. Mai mult, accesarea camerei se face printr-un swipe. Când motorola razr are clapeta închisă și este deblocat, atunci camera se deschide rapid prin swipe spre dreapta sau activând funcția Quick Capture printr-o răsucire a încheieturii.

Cu Android 10, razr oferă mai multe funcționalități, dar și compatibilitate cu aplicațiile folosite cel mai des. Acum se poate accesa din ecranul Quick View navigarea turn-by-turn de pe Google Maps, dar și aplicațiile de muzică, cum ar fi Spotify sau YouTube Music. Cu ajutorul ecranului Quick View, stilul personal al utilizatorului poate să iasă mai mult în evidență.

Dacă vrei să afli mai multe despre telefonul pliabil motorola razr poți să urmărești acest video realizat de colegul Octavian Palade la lansarea oficială a smartphone-ului.