În urmă cu cinci ani, Motorola a lansat primul smartphone accesibil la calitate, care a devenit ulterior cel mai bine vândut telefon din istoria Motorola – moto g.

Compania lansează acum Motorola cea mai nouă generație de dispozitive din gama moto e. Viteza și performanța se datorează procesoarelor Qualcomm Snapdragon, împreună cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Dispozitivele integrează și Moto Experiences, funcții software care deblochează oportunități din universul AI (inteligență artificială).

Specificații tehnice - moto e5 și moto e5 plus

moto e5 are un ecran cu o dimensiune de 5.7 inci, calitate HD+. Este dotat cu 2 GB memorie RAM și o capacitatea de stocare de 16 GB, cu un card microSD cu capacitate de până la 128 GB. Autonomia este susținută de o baterie de 4.000 mAh, cu încărcare rapidă de 10W. Camera principală are 13 megapixeli, cu diafragma de f 2.0. În ceea ce privește abilitățile practice, camera vine dotată cu flash LED, PDAF (Phase Detection Autofocus), HDR, Panorama, Manual Mode, Burst Shot, Best Shot, QR code/Barcode Scanner, Slo-motion mode, Stabilizare video. Camera frontată are 5 megapixeli, cu Selfie Flash / Light.

Caracteristicile tehncice ale modelului moto e5 plus sunt aproape similare cu cele ale moto e5. Acesta are un ecran de 6 inci, cu un raport de aspect de 18:9. Carcasa este curbată. Deblocarea telefonului se face prin simpla atingere a cititorului de amprente, poziționat pe logo-ul emblematic Motorola. Autonomia este asigurată de o baterie cu capacitatea de 5000 mAh, care oferă o autonomie de până la o zi și jumătate, iar ecranul de 6 inci Max Vision oferă mai mult spațiu de afișare. Camera de 12 MP cu auto-focalizare cu laser realizează poze clare, iar pixelii de 1,25 um permit realizarea unor imagini bune chiar și în condiții de iluminare scăzută. Telefonul vine dotat cu un slot de card microSD.

Disponibilitate și prețuri

Dispozitivul moto e5 plus este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 799 lei. Informații și specificații complete găsiți aici.

Dispozitivul moto e5 este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 599 lei. Informații și specificații complete găsiți aici.