LG Electronics se mândrește, pentru al treilea an consecutiv, cu titlul de lider al industriei de monitoare 21:9. Compania a lansat în România o gamă completă de monitoare destinate pasionaților de gaming ce include un panou de gaming 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWideTM (34UC79G), reprezentând un pas semnificativ în dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru monitoare. Gama de monitoare dispune de caracteristicile regăsite la modelele LG 21:9 UltraWideTM, caracteristici pentru care aceste produse au devenit cunoscute, cum ar fi fidelitatea în redarea culorilor și ușurința în utilizare.

Disponibile in mai multe versiuni, noile produse cuprind un set extins de funcții pentru cei mai pretențioși gameri, ce includ: tehnologie FreeSync, Motion Blur Reduction 1ms, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer si multiple moduri de Gaming. Prezente in cadrul evenimentului de lansare de miercuri, modelele 34UM69G, 29UM69G, 24GM79G, 24MP59G și 27MP59G se adresează tuturor segmentelor de pasionati de jocuri, într-o paletă largă de prețuri.

Cu noile moduri Gaming, utilizatorii pot alege condițiile de joc pentru a-și optimiza experiența în fața monitorului. Trei moduri predefinite vin în întâmpinarea gamerilor, două First Person Shooter (FPS) și un mod RTS presetat astfel încât fiecare poate alege rapid pe cel care i se potrivește.

LG 34UC79G 21:9 UltraWideTM curbat

Primul ecran de gaming din lume, curbat, la frecvență 144Hz IPS 21:9 UltraWide TM, 34UC79G, combină un refresh extrem de rapid cu tehnologia avansată Motion Blur Reduction pentru o experiență de gaming fără cusur. Monitorul poate afișa succesiuni rapide de imagini lipsite de enervantele efecte de tearing și stuttering, în culori precise, din orice unghi, fără distorsiuni. Echipat cu funcții cum ar fi Black Stabilizer și Dynamic Action Sync, 34UC79G a fost creat special pentru gamerii de astăzi. Black Stabilizer asigură un contrast curat, ce permite utilizatorilor să identifice și cele mai întunecate obiecte, iar Dynamic Action Sync reduce efectul de lag al imaginilor pentru un gamplay cursiv, fără întârzieri. De asemenea, modelul 34UC79G este echipat cu tehnologie AMD FreeSyncTM.

Monitorul oferă gamerilor posibilitatea de a activa funcția crosshair ce adaugă o țintă fixă în centrul ecranului pentru o mai bună acuratețe în jocuri FPS, dar și o clemă de prindere a firului de mouse pentru un comfort extins. Cu o formă curbată și aspect imersiv 21:9, 34UC79G prezintă fanilor FPS, RTS sau MMORPG o alternativă de gaming la cel mai înalt nivel.

LG 34UC79G este disponibil aici.