Vodafone România introduce în oferta de terminale noul Nokia 3310 2017, versiunea modernă a consacratului model Nokia. Acesta va fi disponibil, pentru început, în varianta Dark Blue, urmând ca în perioada următoare să intre în oferta operatorului și versiunile Warm Red și Yellow.

Nokia 3310 a făcut furori la MWC 2017, însă pe noi nu ne-a impresionat. Modelul pare o replică ieftină a telefonului bun care a marcat copilăriile multora dintre noi, iar despre asta am mai vorbit de câteva ori.

Nokia 3310 2017 vine cu un design reinterpretat și dispune de cameră foto și de un ecran color de 2.4” polarizat și curbat. Terminalul acceptă carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB și are un acumulator de 1200 mAh, care asigură o autonomie de convorbiri de până la 22 de ore. Mai mult, utilizatorii vor descoperi și noua versiune a celebrului joc „Snake”.

Nokia 3310 2017 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone România în magazinul online de pe www.vodafone.ro. Acesta va putea fi achiziționat la un preț de 9 euro, împreună cu abonamentul „Ce vrei tu 8”. Abonamentul „Ce vrei tu 8” include 4000 MB de internet mobil, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 2500 de unități „Ce vrei tu” (minute naționale, sms-uri naționale sau MB de internet), precum și 200 de minute internaționale pe mobil. Dacă vrei să-l cumperi de la retaileri și să nu îl iei la abonament, îl găsești aici, la precomandă.

Și, cu toate că prețul mic te-ar putea convinge să cumperi acest telefon, ține minte că el s-ar putea să nu mai meargă mult timp în România, nefiind compatibil cu rețelele 3G, ci doar cu cele 2G. În plus, nu ai avea ce să faci cu cei aproximativ 4GB de trafic de date.

Dacă ești interesat de un telefon ieftin și bun, îți recomandăm noi trei modele care au și 3G inclus și funcție dual sim. Le găsești aici.